AL1EN
Femtopat
Daha fazla
- RAM
- Corsair Vengeance 64GB
- Ekran kartı
- RTX 4080 Super
- Anakart
- MSI z690-A pro WIFI
- İşlemci
- Core i7 12700K
Merhabalar, elime biraz önce Alfais marka PCI-e Sata çoklayıcı kart geldi, anakartın en alttaki slot'una taktım 3 tane de WD Caviar Black 1TB bağladım. Yalnız Windows sadece 1 tane yeni HDD bağlantısı gösteriyor. Karttaki portları tek tek denediğimde hepsi çalışıyor ama 3'ünü aynı anda bağladığımda sadece 1'ini (Disk J) gösteriyor.
Alfais dandik bir marka belli ama TR marketinde SATA çoklayıcı için başka bir alternatif bulamamıştım sipariş verdiğimde. Ne driver var ne bir şey. Kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi? Windows 10 kullanıyorum hala - eğer driver önerecekseniz.
ürün şu:
- Sata 3 kablolarım düzgün durumda - bütün HDD'leri ayrı ayrı denedim, hepsi çalışıyor.
- Sistemde -eklemeye çalıştıklarımdan hariç- 10 tane disk var ( 3 nvme - 4 SSD - 3HDD)
- PSU'm Corsair RM-850x ; (850W)
Alfais dandik bir marka belli ama TR marketinde SATA çoklayıcı için başka bir alternatif bulamamıştım sipariş verdiğimde. Ne driver var ne bir şey. Kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi? Windows 10 kullanıyorum hala - eğer driver önerecekseniz.
ürün şu: