Çözüldü PC'nin cokmesi PSU'dan kaynakli olabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Ekran kartı
Rx 6600
Arkadaşlar Fortnite'a girerken 3.oldu. Driverlar cokuyor ve sistemi zorlasam ekrani resetlesem olmuyor. Kaç aydır ayni hata. Bir baba Yiğit çıkıp cözse ya da sorunu bulsa Allah ondan razı olsun. Anlatayım: PC'de Fortnite, Watch Dogs Legion, PUBG gibi oyunlar oynarken monitör sinyal yok diyor, birkac saniye sonra kapanıyor ve driverlar cokuyor. Ekran kartinda sorun mu var yoksa PSU mu? PSU Rampage bu arada 600W ve ekran karti ile bu 2 sene once alındı.

Çözüm
Sorunun donanimda olabilecegini en basta belirttim, ancak yine de yazilimsal olan ihtimali elemek icin bir şeyler bulmayi deniyorum.

Ekran kartının portunda sıkıntı olabilir, ekran kartın takılışında olabilir, sistem full tozlu bu arada beni yıka diyor.

Sorunun donanimda olabilecegini en basta belirttim, ancak yine de yazilimsal olan ihtimali elemek icin bir şeyler bulmayi deniyorum.
WİN 10da TDR deneyiyim dedim. Tdr yokmuş ekliyorum.

Malesef düzelmedi hersey için teşekkürler .

Anlamadim neden oldugunu cok temiz kullandiydim.

Sorun memory clock nedense çok fazla arttırmışım overclock ettim msi afterburnerdan kapadım düzeldi.
Kaydi atin inceleyelim.

Hocam buradan sonra gidiyor sanirim.

Klip hataliysa full yayini atayım.

PSU kirli bir de tozlu ondan olabilir mi?

Kaydi atin inceleyelim.

Kartın garantisi de yok ki tamirciye falan versem yaalr mi diyeceğim de.

Kaydi atin inceleyelim.
He bide hocam idarelik çözüm var mıdır?

Son düzenleme:
Son düzenleme:
amdkmdag.sys uzerinde VIDEO_TDR_FAILURE hatasi yasanmis. Driver hatasi, surucunuzu 2-3 onceki surume geri cekip test eder misiniz?
Hocam eski sürümlerdede oluyordu.

Bu sefer hiç bir sorun yokken ddu yaptım ama bu sefer güvenli modda yaptım. Güvenli mod şart mı?

Sanırsam DisplayPort sinyal yok derken PC mavi ekran veriyor ve bende göremiyorum? Olabilir mi yoksa minidump oluşmazdı.

Merhaba, VIDEO_TDR_FAILURE hatasini arastirdigimda bir kaynakta karta fazla yukleme yapinca olustugunu gordum, kaynak ne kadar guvenilir bilinmez ama eger hata devam ederse underclok yapmayi dener misiniz?

Merhaba, VIDEO_TDR_FAILURE hatasini arastirdigimda bir kaynakta karta fazla yukleme yapinca olustugunu gordum, kaynak ne kadar guvenilir bilinmez ama eger hata devam ederse underclok yapmayi dener misiniz?

Bu konuda yardım eder misiniz peki nereden yapabilirim? Fortnite oynarken DX 11 ve 12 oynarken yapıyor. Kartı zorlayacak oyunlar mesela RDR2'de yapmıyor highda oynuyorum. Spider-Man 2 oynadıydım onda da bir şey yapmamıştı ama battlegrounds oyunlarında yapıyor.

1748083805010.png

Şöyle bişey yaptım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı