PC'nin yanına PS5 alınır mı?

Sırf yeni exclusive oyunlar için istiyorsan bence alma. Daha çok beklemen gerekir çünkü.
Exclusive oyunlar tek sebep değil fakat sebeplerin en önemlisi belki de.

PS4 Kullanıyorum Ve aynı sistemin bende de var bana kalırsa çok fazla fifa veya hikaye oyunları oynamiyorsan hiç gerek yok ps5 almaya. Çünkü daha önceden ps4 oynamışsın tatını biliyorsun bence sistemini yükseltmek senin için çok daha faydalı olacaktır.
Aslında sadece hikayeli oyunlar oynuyorum. PC'de hiç online rekabetçi oyunlar oynamam. Hikayeli oyunlar ve gündelik kullanımda işime çok yarıyor.

Exclusive oyunlar tek sebep değil fakat sebeplerin en önemlisi belki de.
Exclusive dışında oynayacağınız oyunları daha iyi bir sistemde oynayabilirsiniz. Ben de konsolda daha çok zevk alıyorum oyun oynarken fakat Ps5'de az para değil. Gereksiz bir harcama olur. Zaten adam akıllı exclusive oyunu bile yok şuan.

Exclusive dışında oynayacağınız oyunları daha iyi bir sistemde oynayabilirsiniz. Ben de konsolda daha çok zevk alıyorum oyun oynarken fakat Ps5'de az para değil. Gereksiz bir harcama olur. Zaten adam akıllı exclusive oyunu bile yok şuan.
Bu konuda haklısınız. Keşke yeni bir Tlou oyunu veya Ghost of Tsushima 2 falan duyurulsa, o zaman PS5'e çok daha yakın olurdum.

Genel olarak Türkiye'de konsol almak pek mantıklı bir şey değil şu şekilde açıklayayım, bu cihazların dolar/tl fiyatlarına baktığınızda yurt dışında 500 dolar olan alet bizim ülkede 800-1000 dolara satılıyor vergiler yüzünden. Ama bilgisayar tarafında fiyatlar neredeyse yurtdışıyla aynı direkt olarak bir oyun aracı olmadığı için(alım gücünü kıyaslamıyorum onlar 500 birime alıyor diye üstüme çullanmayın). Genel olarak bizim ülkede oyun konsolu alınmamalı bence durum bu haldeyken.

Düzenleme: Hatta bizim ülkede markaların yaptığı kampanyalarla bazen yurt dışından bile daha ucuza gelebiliyor bilgisayarlar.

Selam arkadaşlar, birkaç ay sonra PS5 almayı düşünüyorum. Şu anda RX 6600 ekran kartlı bir sistemim var, birkaç ay sonra PS5 mi alınmalı yoksa ona verilecek parayla sistem yükseltmesi mi yapılmalı? Daha önce birçok konsol kullandım; son konsolum PS4'tü. Açıkçası konsol kullanmaktan, onun rahatlığından inanılmaz keyif alıyordum. Yeni nesil bir konsola geçmek mantıklı olur mu sizce; yoksa dediğim gibi sistem yükseltmesi mi daha iyidir? Şimdiden teşekkürler.
bence sistemini yükseltmen daha iyi ama yine karar senin

Teşekkürler arkadaşlar, şu anda fikir edinme amacıyla sordum, birkaç ay sonra alacağım zaman istediğim özel oyunlardan birkaç duyuru gelirse PS5'i düşüneceğim. Aksi halde sistem yükseltmesi yapacağım.

Bu durumda PS5 daha ön planda oluyor. Almak isterseniz önerebileceğim bir cihaz.

Almadan önce okumanızı önerdiğim rehberim:
Almadan önce hangi model olduğunu anlayabiliyor muyuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı