PC'nin yanına PS4 almak mantıklı mı?

Arkadaşlar, halihazırda 1080p ultrada oyunları 60 FPS açabilen GTX 1660 ve Ryzen 5 2600'lü bir PC'ye sahibim fakat PS4 exclusive oyunları çok cazip geliyor. Ufak bir araştırma ile 10-15 civarı oynayabileceğim exclusive oyun tespit ettim. Ayrıca PS4 2. el fiyatları fazlaca cazip geliyor. Sizce mantıklı mıdır? Nintendo Switch almayı düşündüm başta fakat oyunları 500 TL'den başladığını ve TR'de 2. el oyunların bile ucuz olmadığını görünce çokca PS4'e yöneldim.
PS exculsusiveleri çok çok güzeldir, paranız varsa mutlaka alın.

God of War, TLOU 1-2, Spider-Man, Spider-Man miles morales, infamous second son, Uncharted serisi, FF7 remake, the order 1886, Ghost of Tsushima, vb... Bu oyunları oynamayı düşünüyorum cihazı alabilirsem.

Ben şuanda FF7 Remake oynuyorum. Plus ücretsiz olarak geçen ay verdi. Kendi özel oyunlarını da zaman zaman ücretsiz olarak veriyorlar. Bunun dışında TLoU, God of War, Spider-Man ve Ghost of Tsushima için alınabilir. Bu tür büyük oyunları PC'ye çok uzun bir süre gelmez zaten.

Bir kaç güzel PS özel oyunu yazaayim:

Persona 5 (benim favorim)
God of War
Unchared 4
TLOU 1+2
GT Sport
Shaodow of the Colossus
The Last Guardian
Bloodborne

Bunların hepsi mükemmel oyunlar, mutlaka oynayın.

Exclusive oyunlar için alınır. Mesela ben Exclusive oyunları PS4'ten, diğerlerini ya PC'den ya da PS4'ten oynuyorum. DOOM, Control ve RDR 2 PS4 ve PC'mde var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı