PCX 125 vs dominar 250D vs NK250

serdar k.

Megapat
150 bin TL bütçe ile hem sürüş keyfi hem de kalitesi ile ön plana çıkan bir motor almak istiyorum.
1 sene kullanıp satma düşüncem var bu yüzden satışı kolay ve piyasası fazla olmalı tabii.
Aşağıdaki motorsikletlerden hangisini önerirsiniz?
A2 ehliyet sahibiyim.
Teşekkürler.

CF MOTO 250NK 122 bin TL.

BAJAJ DOMİNAR 250D 140 bin TL.

HONDA PCX 125 145 bin TL.

Honda'nın bayide sıfırını liste fiyatına vermedikleri için verdikleri fiyatı yazdım.

Son düzenleme:
Bana göre kesinlikle PCX.

150 bin TL bütçe ile hem sürüş keyfi hem de kalitesi ile ön plana çıkan bir motor almak istiyorum.
1 sene kullanıp satma düşüncem var bu yüzden satışı kolay ve piyasası fazla olmalı tabii.
Aşağıdaki motorsikletlerden hangisini önerirsiniz?
A2 ehliyet sahibiyim.
Teşekkürler.

CF MOTO 250NK 122 bin TL.

BAJAJ DOMİNAR 250D 140 bin TL.

HONDA PCX 125 145 bin TL.

Honda'nın bayide sıfırını liste fiyatına vermedikleri için verdikleri fiyatı yazdım.

Hocam bunların arasından en iyi piyasaya sahip ve en kalitelisi olan PCX'dir ama PCX diğer 2 motora göre hız istiyorsanız sizi tatmin etmeyebilir tercih sizin.

PCX çok kolay satılan bir Japon ve her zaman değeri artar çünkü kuryelikte çok aktif bir model, aklından satsam mı acaba derken yoldan geçen bir alıcı size doğru yaklaşabilir.

Hint ve cin mallarına para verilmemeli, bir ara jant kırılması ile ünlüydü bajaj.

CFMOTO zaten safkan cin ve üzerinde hala yarasa çorbası kokusu bulabilirsin, tipine aldanma.

Japon Japon Japon, PCX.

Motosiklet tecrüben yoksa ve özellikle 1 sene gibi çok kısa bir süre sonra satacağın için PCX almalısın. Yoğun trafiği olan bir yerse yine PCX doğru olur. Ama normal sorsan dominar derim. Zevkine alıyorsan sırf biraz daha araştır 250cc yada 600 e karar yolun var. Bajaj N250 de güzel.

PCX çok kolay satılan bir Japon ve her zaman değeri artar çünkü kuryelikte çok aktif bir model, aklından satsam mı acaba derken yoldan geçen bir alıcı size doğru yaklaşabilir.

Hint ve cin mallarına para verilmemeli, bir ara jant kırılması ile ünlüydü bajaj.

CFMOTO zaten safkan cin ve üzerinde hala yarasa çorbası kokusu bulabilirsin, tipine aldanma.

Japon Japon Japon, PCX.
Hintli 70k ise japon 140k.

Hint 70k ise Japon 140k.

Neden acaba? Belki mühendislik ve kalite vardır ve motorun piyasası Ultra aktiftir belki de.

Bir Japon satarken zarar ettirmez, verilen parayı fazlasıyla geri alacağını bilir kullanıcı.

Yedek parça desen daha uygun ve daha yaygın, zaten bakımları aksamaz ise servisin yolunu unutturan bir model.

Neden acaba? Belki mühendislik ve kalite vardır ve motorun piyasası Ultra aktiftir belki de.

Bir Japon satarken zarar ettirmez, verilen parayı fazlasıyla geri alacağını bilir kullanıcı.

Yedek parça desen daha uygun ve daha yaygın, zaten bakımları aksamaz ise servisin yolunu unutturan bir model.
Hero Dash bir PCX konforunda olmaz ama parça kalitesi olarak şikayet etmiyorlar. Üzerindeki donanıma veriyoruz sonuçta parayı. PCX'de olan teknoloji Dash'de yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı