Arkadaşlar merhaba, bilgisayarim icin 2 tane Xbox 9. nesil kontrolcu alacağım ve anakartta Bluetooth var. Peki bu 2 kontrolcu baglanir mi bilgisayarima?
Seyden dolayi bluetooth a bi tane cihaz baglanirsa digeri baglanmaz diye suphem vardiBağlanır dostum neden bağlanmasın.
Seyden dolayi Bluetooth'a bir tane cihaz baglanirsa digeri baglanmaz diye suphem vardi.
Eyvallah dostum bilgim yoktu o yuzden sordum sonucta bi kol 3K iki tane alcagim icin bi danisim dedimDostum Bluetooth kulaklık Bluetooth fare Bluetooth klavye bağlanılıyotsa aynı anda 2 kol da bağlanır öyle düşün ne oynayacaksınız hayırlı olsun.
Eyvallah dostum bilgim yoktu o yuzden sordum sonucta bir kol 3K iki tane alacağım icin bir danisim dedim.
Eyvallah dostum bilgim yoktu o yuzden sordum sonucta bir kol 3K iki tane alacağım icin bir danisim dedim.
Bağlanır hocam iyi akşamlar.Arkadaşlar merhaba, bilgisayarim icin 2 tane Xbox 9. nesil kontrolcu alacağım ve anakartta Bluetooth var. Peki bu 2 kontrolcu baglanir mi bilgisayarima?
Dostum 3 k fazla değil mi?
Microsoft Xbox One - Series 9. Nesil Kablosuz Oyun Kolu Beyaz Fiyatları ve Özellikleri dostum şurada 2500 haberin olsun 1000 TL bu devirde 1000 TL'dir bir de şu şarjlı pil ve şarj adaptörü al GP E411 Usb Şarj Cihaz 4 Adet Aa 2600 Mah Şarjlı Kalem Pil Fiyatı, Yorumları - Trendyol tavsiyem bu.
Sagolun hocam birde pc yi ac kapa yapinca baglanti kopuyo cihazi bluetooth tan silip tekrar eslestirmen gerek diyolarBağlanır hocam iyi akşamlar.
Hocam tavsiyen icin sağ ol fakat N11 de bir kere sorun yasadim daha tercih etmiyorum bir de Xbox'un kendi bataryasi var onu almayi dusunuyorum.
Sağ olun hocam bir de PC'yi AC kapa yapinca baglanti kopuyor cihazi Bluetooth'tan silip tekrar eslestirmen gerek diyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.