Uçakcı Femtopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 52 27 Temmuz 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, benım PC'ye hiçbir şey inmiyor. Chrome, Explorer'den de. Nasıl çözerim? Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, benım PC'ye hiçbir şey inmiyor. Chrome, Explorer'den de. Nasıl çözerim? Teşekkürler.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 27 Temmuz 2020 #2 Bu durumda hiçbir şey inmeyen bilgisayarınızın özelliklerini ve neden Windows 7 kullandığınızı da bilmemiz gerekiyor. Artı 0 Eksi
Bu durumda hiçbir şey inmeyen bilgisayarınızın özelliklerini ve neden Windows 7 kullandığınızı da bilmemiz gerekiyor.
Triss Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 425 Çözümler 4 27 Temmuz 2020 #3 İnternet Download Manager ile indirmeyi deneyiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Uçakcı Femtopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 52 27 Temmuz 2020 #4 A6 3650 8 GB RAM 500GB harddisk Ekran kartı APU Windows 7 10'a çıkaracağım yakın zamanda Artı 0 Eksi
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 27 Temmuz 2020 #5 Microsoft Edge veya Mozilla Firefox ile dosya indirdiğinizde de inmiyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS Uçakcı Femtopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 52 27 Temmuz 2020 #6 unnamedington dedi: Microsoft Edge veya Mozilla Firefox ile dosya indirdiğinizde de inmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet hiçbir şey inmiyor. Artı 0 Eksi
unnamedington dedi: Microsoft Edge veya Mozilla Firefox ile dosya indirdiğinizde de inmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet hiçbir şey inmiyor.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 27 Temmuz 2020 #7 Ne zamandan beri bu sorun yaşanıyor? Son zamanlarda bilgisayar üzerinde yaptığınız bir değişiklikten sonra mı meydana geliyor? Artı 0 Eksi
Ne zamandan beri bu sorun yaşanıyor? Son zamanlarda bilgisayar üzerinde yaptığınız bir değişiklikten sonra mı meydana geliyor?
KS KS Uçakcı Femtopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 52 27 Temmuz 2020 #8 2 Gündür böyle bilgisayarımda değişiklikte yapmadım ancak internet dowland manegerden sadece video müzik iniyor. Artı 0 Eksi
2 Gündür böyle bilgisayarımda değişiklikte yapmadım ancak internet dowland manegerden sadece video müzik iniyor.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 27 Temmuz 2020 #9 Kullanmış olduğunuz internet tarayıcılarını sıfırlayıp (hesaplarınızı senkronize etmediyseniz yedeklemeniz gerekir) Malwarebytes ve AdwCleaner yazılımlarını indirerek sistem taraması yapabilir misiniz? Taraycılarınızı sıfırladığınızı belirtmediğiniz için söylemiştim. Chrome ayarlarını varsayılan değerlere sıfırlama - Google Chrome Yardım Chrome'daki tarayıcı ayarlarınızı istediÄiniz zaman geri yükleyebilirsiniz. YüklediÄiniz uygulamalar veya uzantılar sizin bilginiz dıÅında ayarlarınızı deÄiÅtirdiyse, ayarlarınızı geri yüklemeniz gere support.google.com Hangi antivirüs yazılımını kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Kullanmış olduğunuz internet tarayıcılarını sıfırlayıp (hesaplarınızı senkronize etmediyseniz yedeklemeniz gerekir) Malwarebytes ve AdwCleaner yazılımlarını indirerek sistem taraması yapabilir misiniz? Taraycılarınızı sıfırladığınızı belirtmediğiniz için söylemiştim. Chrome ayarlarını varsayılan değerlere sıfırlama - Google Chrome Yardım Chrome'daki tarayıcı ayarlarınızı istediÄiniz zaman geri yükleyebilirsiniz. YüklediÄiniz uygulamalar veya uzantılar sizin bilginiz dıÅında ayarlarınızı deÄiÅtirdiyse, ayarlarınızı geri yüklemeniz gere support.google.com Hangi antivirüs yazılımını kullanıyorsunuz?
A Awdiki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 1.325 Çözümler 4 27 Temmuz 2020 #10 Modeme reset atın ve modem arayüzünden ebeveyn kontrolünün kapalı olduğunu doğrulayın. Artı 0 Eksi