PC'ye internetten hiçbir şey indirilmiyor

Uçakcı

Femtopat
Merhaba arkadaşlar, benım PC'ye hiçbir şey inmiyor. Chrome, Explorer'den de. Nasıl çözerim? Teşekkürler.

Windows'un kendi olanını.

Alwaybytes indi teşekkürler ancak gezginlerden vb. Sitelerden bir şey indiremiyorum.

Son düzenleme:
İnternete rahat bir şekilde girip, hiçbir dosya indirememenize anlam veremiyorum. Dosyayı indir dedikten sonra tarayıcınızda ne oluyor? Detaylı bir şekilde yazabilir misiniz?

@unnamedington teşekkür ederim sağ olun iniyor ancak gezginlerden bir şey inmiyor oda olsun bu kadarıda yeter
Bir de ben bu PC'ye Windows 10 kurarsam sıkıntı olur mu?

@Uçakcı, neden Gezginler'den bir şey indirmeye çalışıyorsun? İndirmek istediğin yazılımları orijinal ve güvenilir olarak sunan kaynağından indirmen gerekiyor. Sorununu nasıl çözdün? Belirtmiş olduğun sistemde Windows 10 stabil bir şekilde çalışabilir mi diye düşünüyorum da, sanki sistemini biraz zorlar gibi. Windows 8.1 deneyebilirsin.

Daha önceki gönderinde Google Chrome'u sıfırladığında sorununun çözülmediğini belirtmiştin. Sorunun şimdi düzeldiyse gayet iyi. Belirttiğim yazılımları indirip sistem taraması yapman gerekiyor. Ardından sonuçları bildirmelisin.

Dediğiniz Malwarebytes uygulamasını indirdim 16 tane tehlikeli dosya buldu alware yi de şimdi indiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…