PC'ye virüs bulaştı ve format atılamıyor

Driver indirdim PC normalde 5 saniyede açılıyordu şimdi 3 dk format da atamıyorum, hata veriyor.

Bu bende de olmuştu. Hatta diske, internete vb. giremiyordum (virüs dosyalarını silmişti çoğu şeyin). İmaj at, atmayı bilmiyorsan attır.
Format atarken nasıl bir hata alıyorsun?

Format atmaya değil sıfırlamaya çalışıyor, bende de olmuştu %30 seviyelerine gelince dosyalarda mı ne bir problem oluyordu bir hata veriyordu. İmaj atmıştı servis.
 
Hangi sürücüyü ne ile indirdin? Uyumsuz sürücü olabilir. Format derken sıfırlamayı düşünmüyorsunuzdur umarım. Şüpheniz varsa:

 
Driver indirdim PC normalde 5 saniyede açılıyordu şimdi 3 dk format da atamıyorum, hata veriyor.
Bir tane usb ye internet cafe den yada bir arkadaşından yardım alarak usb ye mini windows kur bilgisayara tak sonra diski biçimlendir ve formatını düzelt eğer disk görünmüyorsa veya erişimin yok ise diske veri yazmayı veya içindeki herşeyi silmeyi dene bunlarda işe yaramazsa diski çıkar bilgisayarcıya götür diskin formatlanması gerektiğini söyle
usb ye mini windows kurup diski formatlamayı dene erişim reddedildi filan derse diski birşeyler yazmayı ve içindekileri silmeyi dene işe yaramazsa diski kasadan çıkar bilgisayarcıya götür ve formatlanması gerektiğini söyle sorun disk de deyilse sorunun kaynağı nı bulmaya çalış
 
Son düzenleme:
Hocam direk șöyle yapın. Bitane flash belleğe windows yükleyin ve bios dan flash belleği boot edip windows'u yeniden kurun. Ama herșey silinecek șekilde. Yani temiz kurulum yapın. Sorun kökünden çözülür.
 
Ya sen sıfırlıyorsun. Yani formst atmıyorsun. Ya da bilgisayarına anakarta kadar giren bir virüs bulaştı. Ama bu biraz nadir bir durum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı