İnternet erişimini alabildim, direk Kaspersky denen uygulamayı kuruyordum. Fakat o da olmadı. Direk hata verdi kapandı. USB Yok, format atmama izin vermiyor. Ne iğrenç bir virüs anlamadım ya.
Öncelikle Darkcomet Rat Remover yaz indir ve aç. Sonra tara birşey çıkmadıysa kaspersky indir . (FORMAT DAHA İYİ) Kaspersky dan hızlı tarama ondan sonra birşey çıkmadıysa şunu yap
1-ilk önce Başlat/Çalıştır/msconfig Bunu yazın Ordan Başlangıca Gel Ve Bütün İşlemleri Devre dışı Bırak De Sonra Bilgisayarını Yeniden Başlat 2-Bilgisayarım/C/windows/system e gelin ORdaki services.exe yi Silin 3-Sonra yine Calıştır/msconfig a girin Tekrar başlangıc bütün işlemleri Uygulaya tıklayın Ve Bilgisayarı yeniden başlatın Virüs Keylogger Falan Filan Kalmadı Artık Bilgisayarında bilgisayarı virüs keylogger rattan temizleme method
Birşey çıkmadıysa method yaramadıysa kaspersky tam tarama yap
Format atmayı biliyorum hocam, Shitf'e basılı tutup yeniden başlatıyorsun. Kişisel bilgisayarı sıfırla diyorsun. Fakat nasıl olduysa virüs format atmama izin vermiyor. "Kişisel bilgisayarımı sıfırla" yerini bile kaldırmış Öyle bir yer komple yok.
Format atmayı biliyorum hocam, Shitf'e basılı tutup yeniden başlatıyorsun. Kişisel bilgisayarı sıfırla diyorsun. Fakat nasıl olduysa virüs format atmama izin vermiyor. "Kişisel bilgisayarımı sıfırla" yerini bile kaldırmış Öyle bir yer komple yok.
İnternet erişimini alabildim, direk Kaspersky denen uygulamayı kuruyordum. Fakat o da olmadı. Direk hata verdi kapandı. USB Yok, format atmama izin vermiyor. Ne iğrenç bir virüs anlamadım ya.
Bu devirde flashsız ev olmaz git kendine bir flash al 8 ya da üzeri GB bir arkadaşından da rica et bilgisayarından kendine Rufus'la Windows yazdır at formatı geç yorma kendini.