Hocam gereksiz tartışma başlatmayın lütfen burada arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyoruz ne kadar çok seviyorsunuz tartışmayı.Avast mı bu forumda linçlenmek mi istiyorsunuz tek yaptığı şey bilgi çalmak.
Hocam gereksiz tartışma başlatmayın lütfen burada arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyoruz ne kadar çok seviyorsunuz tartışmayı.Avast mı bu forumda linçlenmek mi istiyorsunuz tek yaptığı şey bilgi çalmak.
Hocam format atmayı bilen bir arkadaşınız akrabanız falan varsa kessinlikle format attırın.Bu virüs kredi kartlarına erişim sağlayabilir mi? Cidden endişeleniyorum.
Hocam sizin dediğiniz format değil sıfırlamayı diyorsunuz sıfırlama virüsü gidermez.Format atmayı biliyorum hocam, Shitf'e basılı tutup yeniden başlatıyorsun. Kişisel bilgisayarı sıfırla diyorsun. Fakat nasıl olduysa virüs format atmama izin vermiyor. "Kişisel bilgisayarımı sıfırla" yerini bile kaldırmış Öyle bir yer komple yok.
BitDefender indirin hocam. BitDefender total security bide öyle deneyin.İnternet erişimini alabildim, direk Kaspersky denen uygulamayı kuruyordum. Fakat o da olmadı. Direk hata verdi kapandı. USB Yok, format atmama izin vermiyor. Ne iğrenç bir virüs anlamadım ya.
Hiçbir şey yapamıyorum.
Evimde laptop USB falan yok. Lütfen başka bir çözümü var mı?
Erişse bile 3D Secure özelliği var. Alışveriş yapamaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.