FormatHiç bir şey yapamıyorum.
Evimde laptop usb filan yok. Lütfen başka bir çözümü var mı?
Hocam format dışında başka bir çözüm yok galiba varsa da bilmiyorum.Hiç bir şey yapamıyorum.
Evimde laptop usb filan yok. Lütfen başka bir çözümü var mı?
Hocam sakin olun. USB'ye yazılmış Windows'unuz var ise lütfen bir an önce temiz kurulum yapın.Bilgisayara format atamıyorum, nasıl oluyor bilmiyorum. Erişimi sürekli engelliyor. DNS adresini değiştirdi hiç bir şey yapamıyorum internette. Korkudan bilgisayarı kırıp atacağım.
Erişse bile 3D Secure özelliği var. Alışveriş yapamaz.Bu virüs kredi kartlarına erişim sağlayabilir mi? Cidden endişeleniyorum.
İsterse yapabilir hocam. Yazdığıma bakın dediğim gibi bir şekilde ethernet ile bağlayip açabilirseniz interneti bi ihtimal kurtarırsınız veya güvenli moda geçin kredi kartı bilgilerinizi alın ve format atın.Bu virüs kredi kartlarına erişim sağlayabilir mi? Cidden endişeleniyorum.
Avast mı bu forumda linçlenmek mi istiyorsunuz tek yaptığı şey bilgi çalmak.İsterseniz format atın direkt kurtulun yada Avast vb. güvenlik yazılımları ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları ortadan kaldırın.
Bu virüs kredi kartlarına erişim sağlayabilir mi? Cidden endişeleniyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.