PDR vs Türkçe öğretmenliği

EA 60k sözel 1400.
Hem sınıf hem özel eğitime sıralaman yetiyor. Yapabilirim dersen kesinlikle özel eğitim. Çok düşük puanlarla atama var ve alım sayısı epey yüksek. Mezun yığılması yok. Olmaz da çünkü kontenjanları düşük.

Önü açık sektörlerin atamaları artmaz mı peki hocam? Meslek liselerinin alan derslerinin öğretmenlikleri mesela kültür dersleri ile aynı oranda düşer mi?

Hazine kısıtlaması devam ettiği sürece alımlar her branşta düşmeye devam edecektir belirli başlı üniversitelerde eğitim fakültelerini kapattılar Niğde'de yanılmıyorsam kemer kısma o boyutta atama bekleyen yüzbinler varken öğretmenlik okumak ranş ne olursa olssun saçma şu anda.

Hem sınıf hem özel eğitime sıralaman yetiyor. Yapabilirim dersen kesinlikle özel eğitim. Çok düşük puanlarla atama var ve alım sayısı epey yüksek. Mezun yığılması yok. Olmaz da çünkü kontenjanları düşük.

Özel eğitim bana ters hocam sanırım sınıf öğretmenliğine gideceğimcem o zaman pdryi hem devlet hem de özel sektör için seçmiştim.

Hazine kısıtlaması devam ettiği sürece alımlar her branşta düşmeye devam edecektir belirli başlı üniversitelerde eğitim fakültelerini kapattılar Niğde'de yanılmıyorsam kemer kısma o boyutta atama bekleyen yüzbinler varken öğretmenlik okumak ranş ne olursa olssun saçma şu anda.
BÖTE 1400 başvuruda 250 atamış bu sene en iyisi bu galiba :D.

Özel eğitim bana ters hocam sanırım sınıf öğretmenliğine gideceğimcem o zaman pdryi hem devlet hem de özel sektör için seçmiştim.
Sınıf öğretmenliği yıllardır ataması olan bir bölüm. Ufacık köylere bile öğretmen atanıyor çünkü. Kpss puanı da yüksek sayılmaz. Alım sayısı epey yüksek.

Hukuk düşünmez misiniz maddiyat ve tanıdığınız varsa çok rahat çok güzel paralar kazanılır yapabilirseniz yine tabii.
Hukuk gelmez 50k ile kapattı geçen yıl.

Hukuk düşünmez misiniz maddiyat ve tanıdığınız varsa çok rahat çok güzel paralar kazanılır yapabilirseniz yine tabii.
Sınıf öğretmenliği yıllardır ataması olan bir bölüm. Ufacık köylere bile öğretmen atanıyor çünkü. KPSS puanı da yüksek sayılmaz. Alım sayısı epey yüksek.

Hukuk gelmez 50k ile kapattı geçen yıl.
Sınıf öğretmeni olacağım mecburen belki okul öncesine de bakarım herkese teşekkürler.

Sınıf öğretmeni olacağım mecburen belki okul öncesine de bakarım herkese teşekkürler.
Sınıftan devam et kardeşim okul öncesinin önünü çocuk gelişimi kapatıyor. İyi üniversitelerde de geliyor hem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı