1 Haziran 2020 Mesaj: 51 Ne düşünüyorsunuz? 1.8 milyar iyi para, siz olsaydınız satar mıydınız? Genişletmek için tıkla...
detista Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.290 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul Perşembe 19:01 #51 Steam'dekİ PEAK oyunu mu bu, yoksa başka bir şey mi? Pek anlamadım doğrusu. Haberi sunan arkadaş da ne olduğu konusunda tek satır bile yazmamış.
Steam'dekİ PEAK oyunu mu bu, yoksa başka bir şey mi? Pek anlamadım doğrusu. Haberi sunan arkadaş da ne olduğu konusunda tek satır bile yazmamış.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.800 Makaleler 31 Çözümler 122 Yer Manisa Perşembe 23:26 #52 Peak Games - Vikipedi tr.wikipedia.org Satılan şirket sanırsam yukarıda Wikipedia bağlantısı verilen şirket . Bilgisi olmayanlar için yazdım umarım işinize yaramıştır. Son düzenleme: Perşembe 23:35
Peak Games - Vikipedi tr.wikipedia.org Satılan şirket sanırsam yukarıda Wikipedia bağlantısı verilen şirket . Bilgisi olmayanlar için yazdım umarım işinize yaramıştır.