Sürprizbozan Peaky Blinders'ın 6. sezonunu beğenemedim

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Katılım
19 Eylül 2021
Mesajlar
13.775
Makaleler
2
Çözümler
89
Yer
Ankara
2020'de diziyi izlemeye başlamış ve arka arkaya 5 sezonu da izlemiştim. Açıkçası 5. sezon hariç oldukça keyif aldığım bir dizi olmuştu. Aradan 3 yıl geçti, ben diziyle ilgili hiçbir şey hatırlamıyorum ve 6. sezonu sırf bitirmiş olmak için izlemeye başladım.

Açıkçası 1. bölüm fena değildi fakat bu benim hatırladığım peaky Blinders'da değildi. Sonra 2, 3 vs. geldi ve onlarla iyice sıkılmıştım. 4. bölüm oldukça iyiydi fakat 5. bölümle aldığım keyif yine düşmüştü.

Sanki farklı bir dizi izliyormuşum gibi. Bazı karakterler eksik, bazıları benim hatırladığım karakter değil, dizinin atmosferi ve geçtiği mekanlar değişmiş. Hatta temposu bile değişmiş. O yer yer sakin yer yer gergin ve yer yer gazlayan dizi diyalog ağırlıklı ve sakin bir siyaset dizisine dönüşmüş.

Final bölüm aceleye gelmiş gibi hissettirmesi ve bir iki sırf ana karakterleri öldürmemek için yapılmış zorlama sahneler dışında fena değildi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı