Ped ücretsiz olmalı mı?

Kadın pedini gitsin alsın erkek alıyorsa o niye almasın erkek ev falan geçindiryor ne gerek var bebeklere yardım edilsin daha iyi mülteciler gitse o parayla da başka bir şeye.

Maske dağıtırken gördük bu işte ne kadar becerikli olduklarını. Vergi düzenlemesi en mantıklısı bu işte. İhtiyacı olana devlet yardım etsin. Durumu olan satın alsın. Gereksiz bir yük biner böyle bedava işlerde.

Tekelleşmede kalite düşer, insan istediği pedi istediği gibi alabilmeli. Devlet bu konuda geri kalacaktır.

Ortada bir ürün var ve tüketicisi tarafından satın alınmalıdır.
Kadın simgesinin arkasına sığınarak bu kadar çok pozitif ayrımcılık aranmasına gerek yok.

Toplum içerisinde erkek ve kadın eşitliği söz konusu olmalıdır, medeniyeti inşa etmeye devam eden erkek göz ardı edilmemelidir.

Ücretsiz olmayabilir ama temel ihtiyaç kategorisinde değerlendirilip KDV oranı vs. kaldırılarak daha kolay ulaşılması sağlanabilinir.

Dostum benim bak haklısın, ama şunu unutuyorsun.
Bir kadın kendi ped masrafını karşılayabilir, ama bir kanser insan kendi masrafını karşılayamaz. Kendi oed masrafını bile karşılayamayan kadınlara devlet yardım etmiyor mu? Etmiyorsa haklısın.

Her ay pede ulaşamayan kişilere ücretsiz olarak ulaştırılması yeterli. Ne ücretsiz olması ne de pahalı olması gerekiyor.

Olmamalı vergilerimiz ile olacak bedava değil yani ped alacağına vergi vermiş oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…