Olmamalı.
Sorun yardım edilenlerin temelde ihtiyacı olmayanlar olması.Hiçbir şey bedava olmamalı, ihtiyacı olana devlet yardım eder. Durumu olan satın almalı. Bu alanda vergi düzenlemesine gidilmek mantıklı olabilir ama bedava olması kesinlikle yanlış.
Öncelikle keyfi değil zorunlu bir ihtiyaç, ek olarak mültecilere ya da durumu iyi olduğu halde maddi destek alan yüzsüzlere ayrılan bütçenin kadınlara ayrılmasını tercih ederim. En azından hem kadın pedi hem de bebek bezlerinde bir fiyat düzenlemesi ve devlet teşviği yapılabilir.
Maske dağıtırken gördük bu işte ne kadar becerikli olduklarını. Vergi düzenlemesi en mantıklısı bu işte. İhtiyacı olana devlet yardım etsin. Durumu olan satın alsın. Gereksiz bir yük biner böyle bedava işlerde.Hocam belirli bir sayı ile verirsin kimsede bir şeyi israf edemez, ha kotanın üstündeki miktar için gider parası ile alır. Kaldı ki tamamen bedava olması gibi bir zorunlulukta yok ancak fiyatları ucuzlatılabilir, hatta istenilse pek çok farklı temel ihtiyacın fiyatı ucuzlatılabilir. Tekelleşme işi boş muhabbet hocam, araba piyasası da ciddi bir teknolojik rekabet mi var?
Dostum benim bak haklısın, ama şunu unutuyorsun.Hocam her ikisi de bir sağlık gerekliliği, madem bu pad işi masraflı, kanser hastaları da masraflı. Ben sürekli hasta olmuyorum ama hastaneden çıkmayanların parasıda benden kesiliyor. Hemde GSS'li olduğum için her ay yararlanmadığım hizmete zorla para ödüyorum. Erkeklerin kendine özgü bakımı ne var? Sen sakalını kesmesen bir sorun teşkil etmez ancak bir kadın için buna erişememek sokakta ciddi sorun teşkil eder. Azıcık empati kursanız keşke, umarım ileride bir kız çocuğu sahibi olursunda bunları tekrar kafanda tartarsın.
Hocam belirli bir sayı ile verirsin kimsede bir şeyi israf edemez, ha kotanın üstündeki miktar için gider parası ile alır. Kaldı ki tamamen bedava olması gibi bir zorunlulukta yok ancak fiyatları ucuzlatılabilir, hatta istenilse pek çok farklı temel ihtiyacın fiyatı ucuzlatılabilir. Tekelleşme işi boş muhabbet hocam, araba piyasası da ciddi bir teknolojik rekabet mi var?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.