Pegasus Pilotunun İfadesi

@painkiller pilotun şimdiden göz altına alınması normal prosedür mü? Kaza kırım raporu çıkmadan tutuklama tedbiri alınamaz diyenler var. Ben de medyadan takip ettiğim kadarıyla şu ana kadar dünyada uçak kazalarında böyle bir uygulama görmedim. Ama emin değilim tabii, belki vardır da biz bilmiyoruzdur. O yüzden sormak istedim zaten.

@denizsevim benim babam Hava Kuvvetleri'nde çalışıyordu. Akıncı hava lojmanlarında otururken doğdum ben düşün artık:) F-16, F-4 olmadan bir günüm bile geçmemiştir belki:)
@SunSet aynen yani yol mıcırlı diye bütün arabalar kaza mı yapıyor? Panikle ve korkuyla verilmiş bir ifade belli.
@ust_sel prosedür olarak yok ama savcılık talep etmiş bunu zaten. Yani havacılık dışında kamusal bir dava olarak görmüş bunu savcılık. Taksirle ölüme sebebiyet verme iddaasıyla tutuklanmış. Yani havacılıkta olmasa da savcılık mesul olarak pilotu görüyor şu an anladığım kadarıyla.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı