Pegatron IPMTB-GS Bios Güncelleme

verdiğim bios dosyasının adını IPMTB-GS olarak değiştir o zaman ve Verdiğim kodlardaki ismide aynı şekilde yapıp dediğim tam kodları dene. İsim uzun olduğundan görmüyor olabilir dosyanın ismini kısaltıp aynı ismi koda yazıp denedikden sonra güncellemesi lazım.

Söyledigin gibi kurdum biosu yani ismini IPMTB-GS.ROM olarak degisip hersey yolunda cok tesekkur ederim. Ama win7 siyah ekran sorunu duzelmedi ne yazikki, vistayla yola devam ediyorum.

Win7yi kurduktan sonra reset atiyo. Güvenli modda aciyorum bilgisayari driverlari yüklerken classpnp.sys de bi sure bekliyo, sonra kur güvenli modda surdurulemiyor diyor. Sorun o driverda olabilir mi acaba.

Biosdan kaynaklı boşa uğraşmayın ya verdiğim biosu doğru yükleyemediniz yine, yada verdiğim bios da destekli değildi.
Win7yi normal açarken Uyku tuşu varsa bir kere basın bırakın (power tuşu da olabilir) 10/15 sn sonra açılıyor mu kontrol edin.

Biosu soyledigin gibi yukledim valla onla ilgili oldugnu sanmam. Dedigin gibi belki desteklemiyordur yine. Ama bitane daha pc var evde 2004 te aldim, ona yuklenyo win7 win8 bile kuruluyo .s

Biosu soyledigin gibi yukledim valla onla ilgili oldugnu sanmam. Dedigin gibi belki desteklemiyordur yine. Ama bitane daha pc var evde 2004 te aldim, ona yuklenyo win7 win8 bile kuruluyo .s
2004'de dediğin pc leptop mu ? Eğer leptop değilse yüklenebilir. Ayrıca Bilgisayarların kaç yılık olduğu önemli değil desteği vermedikten sonra ne işe yarar.

Valla BIOS'u normal tam anlattığın gibi kurdum. Hatta BIOS tarihi 2010 destekliyodur win7'yi? Galba ekran kartım sıkıntılı olabilir. Çünkü oyunlarda ekran simsiyah olduğunda dikkatli bakınca ekrana sanki yağmur yağıyomuş gibi bi görüntü oluşuyo.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı