İlk olarak rehbere göre yapanlar kolayca güncelleyebiliyor. Madem konuyu baştan aşağı okumuşsunuz gördüğünüz gibi diyeceğim sözü de görmüşsüzsünüz. Bende diyorum ki size yanlış yaptığınız bir yer var düzgünce anlatın diyorum siz rehbere göre yaptım diyorsunuz. Bu anlatmayarak rehberi suçlarsanız bende sizi sorunlu gösteririm bu böyle devam eder. Doğru düzgün konuşmasını bilenle alıp veremediğimiz yok beceriksizliklerinizi bana atmaya çalışırsanız bende size o dilde cevap vereceğimi takip eden kişiler biliyor.
Şimdi ya doğru düzgün ayrıntılı anlatın yada onlara dediğim gibi elinizde eski BIOS varsa açın yeni konuyu yol gösterelim. Elinizde yoksa servise verin yada eski anakartta BIOS güncelleyerek fazla birşey kazanacağınızı düşüneceğinize yeni kart almaya para ayırıp yeni sistem yapın veya eşdeğer ama kaliteli bir markadan anakart alıp(onu da şuan bulamazsınız aldığınızda düşünecektiniz) takarsınız.
Şimdi ya doğru düzgün ayrıntılı anlatın yada onlara dediğim gibi elinizde eski BIOS varsa açın yeni konuyu yol gösterelim. Elinizde yoksa servise verin yada eski anakartta BIOS güncelleyerek fazla birşey kazanacağınızı düşüneceğinize yeni kart almaya para ayırıp yeni sistem yapın veya eşdeğer ama kaliteli bir markadan anakart alıp(onu da şuan bulamazsınız aldığınızda düşünecektiniz) takarsınız.