Pegatron IPXSB-H61 2206 BIOS Güncelleme

Aynı hatayı bende aldım Murat5038. Error 25 hatası verdi dediğin gibi kırmızı parçayı çıkardım başka şekilde yapılıyor olmalı. Arkadaşın dediği gibi bir sola kaydırınca da bilgisayar çalışmıyor. Forumlarda aradım bu hatanın sonucunu ama bulamadım.

Farklı bir USB aygıtı denedim ve BIOS menüsünde değişen bir şey olmadığını fark ettim FLASH_OVERRIDE jumperinin her konumunda* denedim ve sonuç alamadım. Fakat eğer mümkün ise CD üzerinden bu işlem gerçekleştirilemez mi? gerçekleştirilebiliyor ise nasıl yapılacağını anlatabilir misiniz?

*Jumper sola takılı iken normal konumda, çıkartılınca flash override konumunda. Sağa takılınca bilgisayar çalışmıyor.

1.jpg

Sorunu buldum, Kırmızı jumpera DOKUNMAYIN. O jumper cmos reset yapmaya yarıyor, sizin konumunu değiştirmeniz gereken sağdaki siyah olan jumper. Sorunu buldum fakat biosu çökerttikten sonra buldum :D yakın zamanda bilgisayarcıya uğramam gerekiyor :D

Pegatron IPXSB-H61 2206 BIOS Güncelleme
Okuyan kişi zaten doğru yapıyor. Cmos'u değiştirin zaten dediğimiz yok.

Efendim küstahlık etmek istemem. Resimlerdeki Kırmızı jumper ile işimiz yok anladığım kadar. Sağ taraftadaki siyah jumper çıkarıp dediğiniz işlemleri yapmama rağmen BIOS sürümüm 2202 olarak kalıyor. Herşey OK yazıyor ama sürüm değişmiyor.

Ne yapabilirim bu konuda?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı