Pegatron IPXSB-H61 2206 BIOS Güncelleme

@Murat5038
Merhaba benimde bu anakarttan var bu gün BIOS'u güncelledim ama sadece Update1'i yaptım Bilgisayar normal bir şekilde çalışıyor fakat CPU-Z'den bakınca sürüm 4.6.5 olarak görünüyor Tarih ise 3/23/2012 Benim Sürüm eskiden 1203'dü ve tarihi ise 5/23/2012 idi Şimdi ise 3/23/2012 BIOS'dan bakınca sürüm 2203 ve tarih ise 3/23/2012 herhangi bir sıkıntı meydana gelir mi ve artık PCI-e 3.0 ekran kartı bilgisayarda kullanabilir miyim?

herhangi bir sıkıntı meydana gelirmi ve artık PCI-E 3.0 ekran kartı bilgisayarda kullanabilir miyim?
Çalışmasında bir sıkıntı yoksa eksik donanım gözükmüyorsa kullanmaya devam edebilirsin. PCIE 3.0 hakkında bir şey diyemem eski anakart çalışmayabilir.

Hocam BIOS güncellendikten sonra sürüm 2202 oldu ve daha önceden kullandığım GT 1030 ile sistem açılmıyor Casper logosunda kalıyor(çok uzun süre bekledim bir süre sonra ekran kararıyor ekran ışığı var ama siyah ekran kalıyor) ve BIOS açılmıyor ama onboard veya başka kartlar ile çalışıyor aynı zamanda GT 1030 kartı da başka bir PC'de denedim o da çalışıyor acaba sorun ne olabilir.

Hocam BIOS güncellendikten sonra sürüm 2202 oldu ve daha önceden kullandığım GT 1030 ile sistem açılmıyor Casper logosunda kalıyor(çok uzun süre bekledim bir süre sonra ekran kararıyor ekran ışığı var ama siyah ekran kalıyor) ve BIOS açılmıyor ama onboard veya başka kartlar ile çalışıyor aynı zamanda GT 1030 kartı da başka bir PC'de denedim o da çalışıyor acaba sorun ne olabilir.
Eskiden kullandığınız BİOS sürümüne geri dönün. Umarım güncellemeden önce eski BİOS'un yedeğini çıkartmışsınızdır.

Eskiden kullandığınız BIOS sürümüne geri dönün. Umarım güncellemeden önce eski BIOS'un yedeğini çıkartmışsınızdır.

Almadım :( . Hatta bir kere bu konudaki 2206 sürümünü atmaya çalıştım fakat başaramadım Pegatron yazısı gelip kalıyordu bir bilgisayarcıya anakartımı götürdüm o yaptı ekranda Casper ile açılmaya başladı ama ekran kartım ile başlamadı 2204 sürümünü yüklüydü BIOS'da yani sorun BIOS sürümünde mi? Çünkü ekran kartım başka H61 serisi bir anakartda çalışıyor bu anakartda da Radeon HD 6350 çalışıyor eski bir GT serisi Elena kartı çalıştı tam anlayamadım.

Casper'ın dandik olması. Sistemi güncelleyin bileşenleri.

Murat kardeşim bu anakartı bir eline al bir öyle güncelle daha anakartı görmemişsin verdiğin bilgi de yanlış 2206 güncellemesi adı altın da verdiğin güncellemenin sürümü 2202 BIOS güncellemesini bilgisayarcı ile yaptık her türlü 2206 BIOS güncellemesi denilen linklerin hepsi 2202'dir.

PCI-e: 3.0 ekran kartı takmak isteyen arkadaşlar için 0206 fabrika çıkışlı BIOS'u işe yarar ama bu sürüm de 3. nesil işlemciyi okumaz.

2202 güncellemesi ise işlemcinizi okur.
@Murat5038 yorumuma gülmüşsün ama olan şey bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı