Pegatron IPXSB-H61 Anakarta GTX 770 Olur Mu?

brojanska

Hectopat
Asus GTX 770 Ekran Kartı almak istiyorum ama İşlemci ve Anakartım ile sorun çıkarır mı yardımcı olur musunuz rica etsem ?

İşlemci : İntel i7 2600 CPU 3.4 GHZ

Anakart : Pegatron IPXSB-H61

i7-2600 eskimeyen bir işlemci 1-2 sene sonraya kadar , ekran kartlarına darboğaz yapmaz.

PSU'yuda söylebilirseniz sıkıntı çıkarmayacağını söyleyebiliriz.

Düz düşünüyorum.

300W ...

Şimdi PSU desek... 2 yıl içinde CPU değiştirmen gerekcek, anakart değiştirmen gerekecek,

Ekran kartına en az 2 yıllık yatırım yaparsan 770*780 ile, hımm... Taksit taksit değiştirebilirim dersen uzun vade de, 750W bir PSU'ya geçip, 2 ay sonra çıkacak kartları gözden geçirmen ve sonra anakart, cpu ve ekran kartına damlaman güzel olabilir. 2700 TL ayrılabilirsen, 9 ay içinde (300 TL aylık zor gözüktü bana), tüm sistemini güzelce toparlarsın. SSD diye tutturmazsan tabi.

600 W 80+ bir güç kaynağı gerek sana , ayrıca kasanın ekran kartı yuvası çok uzun olmayabilir. SSD'de 770 varken olmazsa olmaz :) Güzel bir bütçe söylerseniz daha ayrıntılı yardımcı olabiliriz.

İyi Forumlar ^^

Şimdi şöyle söyleyeyim; bu kart alınmaya alınacak. 780'e belki bütçem yetmeyebilir ama 770 almayı düşünüyorum ciddi olarak. Açık konuşmak gerekirse sistemim Casper'dan alınmıştır ve malûmunuz üstünde HD 6510 Ekran Kartı takılıdır ve yine malûmunuz oyun performansı yoktur. Şimdilik GTX 770 asam beni ne kadar idare eder. Hatta idare ederden öte şu an mevcut olan Anakart ve İşlemci ile son çıkan oyunlarda yüksek ayarlar ile performans alabilir miyim ? Yoksa direk hepsini değiştirmelim mi ne yapalım ? Gerek var mı buna ?

- - - Güncellendi - - -

Bu arada Güç Kaynağının da değişmesi gerekiyor haklısınız onu da her halûkârda değiştireceğim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı