Pegatron IPXSB-H61 Anakarta GTX 770 Olur Mu?

Oov fena bir kasaymış ki çok severim böyle kasaları. Bunu direk ekliyorum listeme ve alınacaktır merak buyurmayınız :) Şimdi efendim soğutucu olayına gelirsek, bu önerdiğiniz soğutucuyu ben alıp takabiliyor muyum kendi başıma acaba ? Sök-Tak işlerinin acemisi olduğumdan mütevellit sıkıntı çıkmasını istemem açıkçası. Aynı hadise bahsi geçen 20 ve 14 cm'lik fanlar içinde geçerlidir sevgili İsmail ŞEKER :)

Sizin sistemdeki monitör nedir acaba ? GTX770 alıp 1440x900'de oynamanız zevk vermeyecektir emin olun. 7870 yada 660Ti bakmalısınız 1920x1080 değilse.

Çok naziksiniz efendim lâkin İsmail bey'in kasa önerisi bana daha çok hitap etti. Kazanan İsmail bey oldu, kendisine müteşekkirim önerisi için :)

- - - Güncellendi - - -

Sizin sistemdeki monitör nedir acaba ? GTX770 alıp 1440x900'de oynamanız zevk vermeyecektir emin olun. 7870 yada 660Ti bakmalısınız 1920x1080 değilse.

Burak bey monitörüm aslında biraz hırsızlık işi diyebilirim :) Valide hanım bir TV almıştı mutfağa LG marka 106 ekran Full HD. Ben de onu alıp monitör olarak kullanmaya karar verdim :) yetmez diyorsanız sizin de monitör için önerinizi bekliyorum efendim :)

Kasa dizayn olarak Aerocool en iyisi. Güvendiğin bir bilgisayarcı da yaptırabilirsin fan motajlarını. Ne demek sevgili bronjanska:) İşlemci soğutucusunu kesinlikle al. Oyunlardak, anlık takılmaların baş nedeni işlemci sıcaklığı, stok fanlar ile performans yakalamak çok zor.

[h=1]COOLER MASTER HYPER 212X LGA775/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU[/h]Bu soğutucuyu tavsiye ederim :) Nasıl takacağınıza gelirsek Recep Abi'nin sistem toplama videolarını izleyerek kendiniz takmaya çalışabilirsiniz, veya Vatan Bilgisayar'da taktırabilirsiniz. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Full HD olması yeterli :) 2K için belalı ekran kartı lazım ultra için. SLI TITAN bile Crysis 3 2K'da 50 FPS oynatmıyor :) DH denedi belasını buldu :)

Nerden alacağın önemli değil. Vatan'dan alırsan zaten montaj yaparlar sen sorun etme , ama diyorsan tecrübe edelim kendim toplayayım 3 adet montaj videosu var TP'nin izleyip görebilirsin.

İşlemci soğutucu Hyper 212X Evo gerçekten F/P olarak iyi bir soğutucu sıkıntı çekmezsin. Yeni çıkacak oyunların grafiklerini bilmediğimizden ekran kartı kaç sene ULTRA oynatır bilmiyoruz.
Şuna kesinlik getirelim 2 sene high'dan düşmeden oynarsınız :)

Kasa görünüm amaçlı olduğundan özellikler genelde aynı ekran kartı uzunluğu ve sıvı soğutma desteğine dikkat edin ileride sıvı soğutma yapabilirsiniz belkide.

İyi Forumlar ^^

COOLER MASTER HYPER 212X LGA775/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU

Bu soğutucuyu tavsiye ederim :) Nasıl takacağınıza gelirsek Recep Abi'nin sistem toplama videolarını izleyerek kendiniz takmaya çalışabilirsiniz, veya Vatan Bilgisayar'da taktırabilirsiniz. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ediyorum sevgili bacuba ilaç gibi geldi :)

- - - Güncellendi - - -

Bu arada Anakart üstünde pek durulmadı sanıyorum. Pegatron IPXSB-H61 kalsın mı hemfikir miyiz ? bana pek küçük birşey gibi geldi yahu :) Genişleme yuvaları filan ne bileyim işte :) Hah bir de şu SSD olayı var ki o konuda gerçekten bilgim yok. Hard disk yerine SSD mi kullanacağım yoksa ikisi birden kasada takılı mı olacak tam çözemedim orayı. SSD'de milisaniye olarak çok fark var onu öğrendim fakat hem Hard Disk hem SSD nasıl oluyor orada tıkandım. Tekrar yardımlarınızı bekliyorum bu konuda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı