Pegatron IPXSB-H61 Sistem için ekran kartı tavsiyesi

Aynı anakarta sahibim. Msi gtx 1050 gaming x ekran kartı aldım. Çok memnunum. Pugb oynuyorum oyun başlangıcında biraz kasmalar oluyor sonradan düzeliyor. Fazla da elektrik harcamıyor. En az gerekli psu 350w.

Aynı anakarta sahibim. Msi gtx 1050 gaming x ekran kartı aldım. Çok memnunum. Pugb oynuyorum oyun başlangıcında biraz kasmalar oluyor sonradan düzeliyor. Fazla da elektrik harcamıyor. En az gerekli psu 350w.
Merhaba bende aynı anakarta sahibim(pegatron ipxsb-h61) anakarta bios yaptınız mı şüphelerim var çalıştırıp çalıştırmıycağı ile ilgili. Kimisi diyor çalıştırmaz kimisi diyor çalıştırır. Yardım ederseniz sevinirim bende aynı durumdan müzdaribim o yüzden yazdım.

@BlackLabel Malesef yapmadım ancak gt1030 ile şuan kullandığım i3-2100 2. nesil işlemci ile testlerine baktım zaten %50'sini ancak kullanabiliyor ve darboğaza giriyor o sebeple GT 1030 yanlış bir seçim gibi görünmekte işlemciyi fazla yorması bir kenara kartın %80'ini bile kullanamıyor buda oyunda takılmalar demektir.

GT 1030 ile R7 250 neredeyse aynıdır. Ama GT fark atar. O yüzden GT tercih etmelisiniz. O dediğiniz olayın olması mümkün değil. Yanlış bir şeye bakmışsınız i3 2100 ile öyle bir darboğaz yaşanmaz. Kartı Core 2 Quad 6600 ile kullanan arkadaşım var. Gayet iyi değerler alıyor. Lolde en yüksek ayarlarda 80-90 stabil aldığını söyledi. Bence GT ye yönelin. Orta seviye ekran kartlarında Nvidia biraz daha fark atıyor genelde.

Kesinlikle gt1030 almalısınız az güç tükettiği için yeni psu ya gerek kalmaz yeni nesil ve iyi bir kart
Bilgi için teşekkürler.
GT 1030 ile R7 250 neredeyse aynıdır. Ama GT fark atar. O yüzden GT tercih etmelisiniz. O dediğiniz olayın olması mümkün değil. Yanlış bir şeye bakmışsınız i3 2100 ile öyle bir darboğaz yaşanmaz. Kartı Core 2 Quad 6600 ile kullanan arkadaşım var. Gayet iyi değerler alıyor. Lolde en yüksek ayarlarda 80-90 stabil aldığını söyledi. Bence GT ye yönelin. Orta seviye ekran kartlarında Nvidia biraz daha fark atıyor genelde.
İzlediğim bir videoda darboğaz yaptığını görmüştüm eminseniz bu durumdan çok sevindirici bir haber bu bir sorum daha olucak eğer yardımcı olabilirseniz sevinirim @KralYolu bu ekran kartını kullanmam için biosumu güncellemem gerekirmi gerekirse rehber bir link atabilirmisiniz hiç bios güncellemesi yapmadım hayatımda?

Asus GeForce GT1030 GDDR5 2GB 64Bit NVIDIA DX12 Ekran Kartı
Bu GT1030'u çalıştırırmı ana kartım yada i3-2100 darboğaz olur mu??? fark olurmu diğerlerine göre?(OC model yazdığından dolayı bu soruyu sordum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı