Peltek konuşup konuşmadığımı nasıl anlarım?

Pelteklik birkac gunde olusacak bir hastalik degildir, travma falan gecirmediyseniz. Cevrenizde herhangi birine sorabilirsiniz, ya da "Pijamalı hasta, yağız şoföre çabucak güvendi." cumlesini disinizdan soyleyip bir yerde takilip takilmadiginizi dinleyin.

Pelteklik birkac gunde olusacak bir hastalik degildir, travma falan gecirmediyseniz. Cevrenizde herhangi birine sorabilirsiniz, ya da "pijamalı hasta, yağız şoföre çabucak güvendi." cumlesini disinizdan soyleyip bir yerde takilip takilmadiginizi dinleyin.

Birkaç günde oldu demek istemedim, son birkaç günde böyle bir durum fark ettim demek istedim.

Travma geçirmedim.

"Pijamalı hasta, yağız şoföre çabucak güvendi." cümlesini dışımdan birçok kez okudum, ilk okuyuşlarımda harfleri yutuyormuşum gibi geldi sonra birkaç kez daha okuyunca daha düzgün okumaya başladım.

Mesela birileriyle konuşurken sık sık anlaşmazlıklar oluyor, karşıdaki kişi genelde beni anlamıyor ve ben tekrar tekrar söylüyorum.

Birkaç günde oldu demek istemedim, son birkaç günde böyle bir durum fark ettim demek istedim.

Travma geçirmedim.

"Pijamalı hasta, yağız şoföre çabucak güvendi." cümlesini dışımdan birçok kez okudum, ilk okuyuşlarımda harfleri yutuyormuşum gibi geldi sonra birkaç kez daha okuyunca daha düzgün okumaya başladım.

Mesela birileriyle konuşurken sık sık anlaşmazlıklar oluyor, karşıdaki kişi genelde beni anlamıyor ve ben tekrar tekrar söylüyorum.

Hızlı mı konuşuyorsunuz? Belki bu yüzdendir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı