Pentim D ve 9800 GT Sistem Kasma Sorunu

Burak S

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Aşağıda gördüğünüz gibi bilgisayarımın özelliklerinin resimleri var. Bu sistemde kasmalar normal mi?

Bir de Counter Strike 1.6'da kasıyor, düşünün halimi...

• İşletim Sistemim: Windows 8.1 Pro
  • Anakart: Hiper G31 – ICH7 Socket 775 Pin Anakart
  • Ekran kartı, RAM ve işlemcinin resimleri:
Adsız.png

t.png

Evet arkadaşlar, gördüğünüz gibi sistemde sadece Google Chorme açıkken bile hafif kasmalar oluyor. Bu kasmalar normal mi? Normal değilse sorunun çözümünü sölyer misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyununuz sahteyse Nvidia tam olarak algılayamıyor. Bu yüzden 60 fps limitinde oynuyorsunuz. Nvidia denetim masasından bu ayarı yaparsanız geçicektir. Ayreyten en son driverı kullandığınızdan emin olun. Nvidia ge force experince ile kontrol edebilirsiniz.

Ekran Görüntüsü (4).png

+karakule dediğiniz ayarları yaptım Ve daha sonrasında GeForce Experienceyi yükledim ve sürümüm en güncel durumda.Fakat GeForce Experience Benim oyun eptimizasyonu nu karşılamıyor Gt 9800 ile 3.00Ghz parçalarımı görmüyor nie acaba ?

Orjinal oyun dosyalarını görüyor. Yüklediğiniz sürüm winrar açılımı ile yükleniyorsa sisteminizde oyunu görmez.

+karakule Ben ondan bahsedmiyorum aşağıda ki fotoraflara bakarsanız anlıcaksınız. Birde Google Chorme Ve diğer web siteleri %80 cpu kullanıyor sade ana sayfada bile nie fotoraflara bakarsanız ?
Adsız.png
f.png
edmiyorum aşağıda ki fotoraflara bakarsanız anlıcaksınız. Birde Google Chorme Ve diğer web siteleri %80 cpu kullanıyor sade ana sayfada bile nie fotoraflara bakarsanız ?

İşlemcinizin termal macununu yenileyin. Fanları temizleyin. Windows 10 a geçin güncel windows her zaman iyidir. Ayreyten windows 10 sayesinde çogu programın güncellemesini kendi yapıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı