Pentium 4 531 R7 240 nasıldır?

112163

Kilopat
Makaleler
1
Benim eski bir sistemim var. Sistem özelliklerim şunlar: Anakart Adı: Gigabyte GA-8I945PL-G İşlemci: Intel Pentium 4 531, 3000 MHz (15 x 200) Monitör: Sony SDM-HS75 HDD: SAMSUNG HD160JJ (S08HJ1ML607676) Ağ: Broadcom NetLink (TM) Gigabit Ethernet Ekran Kartı: Ati Radeon X300,X550,X1050 Series PSU: 350W
Ben bu sistemde ekran kartını değiştirmek istiyorum. Ekran kartı olarak R7 240 takmayı düşünüyorum. Sadece CS:GO, LoL, Zula gibi oyunlar oynayacağım. Anakart PCI-E x16 slotuna sahip. R7 240 uyumlu olur mu? CS:GO'da 25-30 FPS alabilir mi? Zaten fazla oyun oynamayacağım darboğaz fazla olmasın yeter. Olursa da ayarları yükseltirim başka çare yok.

Elinizdeki sistem ile internette bile gezinmek zor. CS:GO ne kadar güçlü sistem istemeyen bir oyunda olsa oynayamazsınız. İşlemciniz, anakartınız, ekran kartınız çok eski. O sisteme upgrade yapılamaz. Yeni sistem toplamaya bakın derim.

Ayarları yükseltsen bile fark olmayacaktır. Sonuçta burada söz konusu işlemci P4, işlemcinizi Core 2 Duo serisinden bir işlemci ile değiştirirseniz (anakart uyumluysa, anakartınıza uyumlu olan işlemcileri anakart marka modelini googleda aratarak öğrenebilirsiniz) sıkıntı olmaz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı