Pentium 4 bilgisayar Windows 7 kaldırır mı?

bıdısefe2

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop: Hp Victus 16

RTX 4070 M 8gb
2x8 5600 mhz
512 gb ssd
R7 7840HS
Windows 11 home

Telefon: S25+
Meslek
Öğrenci
RAM
512 MB D1 veya D2 olabilir
SSD veya HDD modeli
80 GB
Ekran kartı
Nvidia FX 5200
Anakart
?
İşlemci
Pentium 4, 3.0 Ghz
Şu anda XP kurulu, kasmadan kullanılır mı?
Sistem özelliklerini belirttim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Edit:ram d3 tür.

Son düzenleme:
Peki ddr3 ram bulunur mu sıfır orijinal 2.ele yönelmek istemiyorum da.

Edit:ram d3 tür.

Peki DDR3 RAM bulunur mu sıfır orijinal 2.ele yönelmek istemiyorum da.

Edit: RAM D3 tür.

Hocam bence siz bırakın Windows'u Ubuntu'nun hafif versiyonu olan Lubuntu'ya geçin. Lubuntu – The official Lubuntu home 512 MB ram gereksinimi var ve enazından güncel bir hale geçebilirsiniz. Şu an windows 7 ve 8'in desteği zaten bitti. 4gb ram alabilirseniz belki windows 10 kurarsınız ama onun da desteğini 2025'te bitiyor ve windows 11 8 gb ram istiyor diye biliyorum. Ben de 3 haftadır linux kullanıyorum ve gayet öneririm.

Hocam bence siz bırakın Windows'u Ubuntu'nun hafif versiyonu olan Lubuntu'ya geçin. Lubuntu – The official Lubuntu home 512 MB ram gereksinimi var ve enazından güncel bir hale geçebilirsiniz. Şu an windows 7 ve 8'in desteği zaten bitti. 4gb ram alabilirseniz belki windows 10 kurarsınız ama onun da desteğini 2025'te bitiyor ve windows 11 8 gb ram istiyor diye biliyorum. Ben de 3 haftadır linux kullanıyorum ve gayet öneririm.

1-Sistemin tamamı win10 kaldırır mı?
2-Zaten 2025'ten sonra işime yaramayacak.
3-Önerebileceğini sıfır d3 ram var mı?
4-Benim sadece windows bir işletim sistemi işime yarayacak.

1-Sistemin tamamı Windows 10 kaldırır mı?
2-Zaten 2025'ten sonra işime yaramayacak.
3-Önerebileceğini sıfır D3 RAM var mı?

Hocam D3 derken sanırsam DDR3'ten kastediyorsunuz buradan CPU-Z indirin ve MHz değerlerinizi kontrol edin. Sonra uyumlu olan bir RAM alın kendinize buradan:

Hocam D3 derken sanırsam DDR3'ten kastediyorsunuz buradan CPU-Z indirin ve MHz değerlerinizi kontrol edin. Sonra uyumlu olan bir RAM alın kendinize buradan:
Zaten var cpuz ama değerleri hatılamıyorum ve bugün bakamam yarın bakacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı