benim tavsiyem sen o pc yi at pentium4 pc suan bendede var onun yerine sistem topluyorum şuan 2 çekirdekli bir işlemci olduğu için işlem hızı yavaş sen boşver pentiumu 4 çekirdekli 4 katmanlı i5 4690 k tak ayrıca bilgisayara istersen enson çıkan i7 işlemciyi tak oyunlarda fps yi sağlayan ekran kartıdır battlefield yada cs:go gibi fps oyunlar oynuyorsan RADEON HD serisi seni kurtarmaz çünki aynı resinin 5450 modeli bendede var ve bırak cs:go yu half-life 1 de pc can çekişiyor benim tavsiyem sistem topla
Sen dediğim sistemi al hd 6570 i tak sende 1080p olmamak şartı ile akıcı oynatır.
Seni o adamın sistemi ne ilgilendirir. Sonuçta pentium 4 le oynamıyor.
illaki yeni sistem almak zorundasın.
Gir youtube a hd 6570 gta 5 de bak orda adamlar çekmiş hangi ayarda oynadıklarını.
Rex baskan tum ozelliklerini yazarmisin kardesim .
]Sorularim var beyler hepsine ayri ayri cevap verin lutfen
1-anakartla islemcinin uymasi yeterli mi yani 1150 soket yani pinleri ayni olucak islemci ve anakartin oyle uyumlu olmus oluyor degilmi ?
2- Her anakarta her ekran karti uyar degil mi ?[/QUOTE]
Kardeş vallahi sen ya dalga geçiyorsun ya da adam seçiyorsun. Takmışsın bir MT2 de MT2. Yanlış anlaşılmasın, bir insanın yeni bir sistem alacak kadar parası olsa (MT2'yi kaldıracak bir sistem) biraz tavsiye edinir alır. Senin yaşını da merak etmiyor değilim. Tahminimce de 13'den büyük olamaz. Bir de bilgisayar mühendisi olacaksın (!). Her neyse @TheRebeliousTR'nin tavsiye ettiği sistemi al. MT2 nedir ya? Benim 9 yıllık sistemimde dahi 45 FPS ile oynanıyor. Eğer ki 2000TL bütçeniz var ise MT2 değil GTA5, The Witcher 3, BF4 tarzı oyunları kaldırır mı diye konu açın. Yani mesajları tek tek okurken bile elim ayağım titredi yahu. Alın gidin şu sistemi.