Pentium 4 ve GT 630 performans sorunu

Atilla Coşkun

Hectopat
Daha fazla  
Benim eski anakartım bilemediğim sebepten dolayı yandı yeni anakart almak zorunda kaldım. Eskiden yaptırdıgım sevdiğim bi abimin kafesi var, oradan sağlam anakart ve işlemci hepsini uygun fiyata ayarladı ama sorun oyun içi verimliliğim yok denilecek kadar kötü. Eski sistemde FPS çok düşüyordu oyun başlangıcında 120 olan FPS oyunun son safhalarına doğru 30 60 gibi arada oynayıp duruyordu. O yuzden memnun da değildim ama şimdi onu arar oldum. Şu an sabit 30 FPS oynuyorum ve çok kötü. Yardımcı olursanız veya sorunun nereden kaynaklandığına dair fikir beyan ederseniz mutlu olurum, iyi forumlar.

RAM'in düşük oldugunun farkındayım internetten sipariş vereceğim, internette daha uygun fiyatlarda oldugu için kafede taktırmadım.

3.png Adsız.png Adsız1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Pentium 4 işlemci ve GT 630... Muhtemelen eski sistemin daha iyiydi. Bu sistemde hiçbir şey yapılmaz. Eski sistemini de belirt ve bu sistemi iade edebilirsen iade et. 200 lira etmeyecek bir kasa, ciddiyim. Umarım fazla para kaptırmamışsındır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı