Marka: Grundig.
Model: GNB... (Devamını bilmiyorum zaten çok fazla parça değişti değişmeyen yok gibi bir şey.)
SSD: 240GB.
RAM: 4+2 GB RAM DDR3.
Ekran kartı: HD Graphics family.
İşlemci: Intel Pentium B960 2.4GHz
Şu an kullandığım işletim sistemi: Windows 10 Pro 22H2.
Merhaba,
Sistemim yukarıda.
Laptopu ilk aldığımızda zaten Windows 7 vardı. Ailem yenisi en iyisidir kafasıyla Windows 10 çıktığı gibi Windows 10 kurdu. O günden beri bilgisayar daha ağır. Bir sekmeye tıkladığım zaman 3,4 saniye sonra açıyor. Fanlar her zaman çok hızlı çalışıyor boşluğa tıklıyorum aşırı yavaş çalışan fan bir anda hızlanıyor.
Oynadığım oyunlar belli LoL, Roblox, Minecraft Bedrock, WoT Blitz, Zula
Bir de Valorant deneyeceğim sürümü düşürüp.
Eninde sonunda sürüm zaten düşecek ama hangisine düşürmem gerek? Windows 7'ye mi, Windows 8.1'e mi? Bana kalırsa 8.1 yapmam daha iyi olur fakat laptop temelde 7 olduğu için ve o zamanda bile orta segment olduğu için 7 yapmak istiyorum. Sizce hangisini yapmalıyım? (yapmalıyım diyorum ama ben yapmayacağım yokuşun başındaki bilgisayarcı yapacak. Eğer o yapamazsa evde kendim yapmayı deneyeceğim.)
Bu arada muhtemelen driverlar da güncel değil her ne kadar Intel Driver Support Assistant güncel göstersede, sürümler 2016 yılından kalma.
Düşürmem iyi olur mu 7 yaparsam PC için ne gibi artı ve eksileri olur? Bana bu gerekiyor.