Pentium B960 sisteme Linux mu? Windows mu?

• Konuyu başlatan TheHub
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 83
  • Görüntüleme 5.189
Son düzenleyen: Moderatör:
Sizde sorun var!
O zaman bu sisteme Linux olmazsa Windows hangi sürümünü kursam daha iyi olur daha iyi performans verir?

Büyük ihtimalle ekran kartımla alakalı ben Windows 10 düşük performans verdiği için Windows 7 kurdum ve çok rahatım şu an sende öyle yapabilirsin. Hem Windows 7 de Steam hala kullanılabiliyor.

Linux'ta bazı oyunların desteği yok. Ayrıca o sistemle nasıl Valorant oynuyorsun bende 4 GB RAM Intel Core 2 AMD Radeon HD 5450 3GB var Valorant'ta 10 FPS.
Bak işte bir başka HD 5450 kullanıcısı. : )

HD 5450'i 2 yıl kadar kullanmıştım bende, o kart VALORANT için zayıf kalıyor galiba.
O kartla 200 FPS Minecraft oynayabilmiştim zamanında ama çoğu oyunu bana oynatmamıştı bu üstad.
Selam ben de Windows 8.1 var bu arlar liux görüyorum her yerde çok iyi gibi gözüküyor ben oyun oyun oynuyorum ve ders falan sistemim.
RAM: 4 GB RAM.
HDD.
İşlemci: Intel Pentium(R) B960(r)
Ekran kartı: Intel HD hraphish family, NVIDIA GeForce 610M.
Var ne yapmalıyım oyun oynuyorum Valorant, CS:GO, Minecraft, Online oyun lr silahlı arabalı vb. ne yapsam iyi olur? Ve hangi Linux veya hangi Windows'u kullanmam lazım oyun için hangi sürüm kullansam iyi performans verir?
Oyun oynuyorsan Windows kalmanı öneririm, zira Linux hafiftir, ama oyun desteği konusunda biraz sıkıntılıdır.
4 GB RAM ile Windows 8.1 kullanabilirsiniz, Windows 10 4 GB RAM'le pek olacak gibi durmuyor.

Windows 7 denedin mi?
zaten pc windows 7 di 8 yıl 2 yıldır sürekli windows değiştiriyorum 7 kullandım tabi .
Bak işte bir başka HD 5450 kullanıcısı. : )

HD 5450'i 2 yıl kadar kullanmıştım bende, o kart VALORANT için zayıf kalıyor galiba.
O kartla 200 FPS Minecraft oynayabilmiştim zamanında ama çoğu oyunu bana oynatmamıştı bu üstad.

Oyun oynuyorsan Windows kalmanı öneririm, zira Linux hafiftir, ama oyun desteği konusunda biraz sıkıntılıdır.
4 GB RAM ile Windows 8.1 kullanabilirsiniz, Windows 10 4 GB RAM'le pek olacak gibi durmuyor.
oyun oynuyorum 4 gb ram le windows 10 kötü hdd var 5400 rpm var eski sürümler rahat bende windows 10 un ama düşük fps veriyo.
zaten pc windows 7 di 8 yıl 2 yıldır sürekli windows değiştiriyorum 7 kullandım tabi .

oyun oynuyorum 4 gb ram le windows 10 kötü hdd var 5400 rpm var eski sürümler rahat bende windows 10 un ama düşük fps veriyo.
windows sa bu sürüme en performans lı ne kurayim windows en iyi performans vercek 4 gb ram var .

Zaten PC Windows 7'di 8 yıl 2 yıldır sürekli Windows değiştiriyorum 7 kullandım tabii.

Oyun oynuyorum 4 GB RAM'le Windows 10 kötü HDD var 5400 RPM var eski sürümler rahat bende Windows 10'un ama düşük FPS veriyor.

Windows sa bu sürüme en performanslı ne kurayim Windows en iyi performans verecek 4 GB RAM var.

En ama en iyi performansı almak istiyorsan benim gibi Windows 7 kur. Ortadaki performans farkını görüceksin. Eğer istersende bir antivirüs programı kurarsın mis gibi kullanırsın eğer indirdiğin şeylere dikkat eden tıkladığın linklere dikkat eden biriysen antivirüse gerek bile yok. Bak ciddi diyorum kur Windows 7'yi bence çok ferah olur bilgisayar.

En ama en iyi performansı almak istiyorsan benim gibi Windows 7 kur. Ortadaki performans farkını görüceksin. Eğer istersende bir antivirüs programı kurarsın mis gibi kullanırsın eğer indirdiğin şeylere dikkat eden tıkladığın linklere dikkat eden biriysen antivirüse gerek bile yok. Bak ciddi diyorum kur Windows 7'yi bence çok ferah olur bilgisayar.
ya normal de windows 7 kullanılır ama sıkıldım bide valorant csgo gibi oyunlar fps çok düşük yeni oyunlarda yani çok düşük .

Technopat Haberler

Geri
Yukarı