Pentium D sistem için yükseltme veya OC önerisi

Arel1

Hectopat
-Pentium D 820
-HD 5450
-Fxconn p4M9007MB series
-2.5 GB RAM

Bu şekilde idareten kullandığım bir sistemim var. 1.6 falan oynuyorum eğlenceli oluyor bayağı ama bir de Minecraft'ı akıcı oynatabilse çok iyi olur. Bir kere yükledim ama çok kasıyordu.

Sizce OC yaparak akıcı oynayabilir miyim yoksa ufak bir yükseltme yapmaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım İNTEL core2 q6800 yada e6700 olabilir. Yükseltirsen faydası olabilir. Ama harici görüntü kartı olmadığı için tam çözüm olmayabilir.

Sanırım İNTEL core2 q6800 yada e6700 olabilir. Yükseltirsen faydası olabilir. Ama harici görüntü kartı olmadığı için tam çözüm olmayabilir.
Harici görüntü kartı derken anlayamadım. Benim ekran kartım var zaten.
Birde para harcamaya değermi sizce bu sisteme yoksa gittiği kadarmı daha?
Oc ile istenilen performans alınabilir mi?

Harici görüntü kartı derken anlayamadım. Benim ekran kartım var zaten.
Birde para harcamaya değermi sizce bu sisteme yoksa gittiği kadarmı daha?
Oc ile istenilen performans alınabilir mi?
Pardon ekran kartı varmış ben sistem eski olunca işlemci bazlı düşündüm. Eski bir sisteme yatırım yapmak mantıksız gibi ama maddi olarak gücün yetmiyorsa gittiği yere kadar kullan.

Pardon ekran kartı varmış ben sistem eski olunca işlemci bazlı düşündüm. Eski bir sisteme yatırım yapmak mantıksız gibi ama maddi olarak gücün yetmiyorsa gittiği yere kadar kullan.
Geçici bir sistem olarak kullanıyorum. Yükseltmeye değecek bir durumu varsa yükseltebilirim. Eski bir sistem olduğu için biraz düşündürüyor para harcamaya.
En iyisi bu şekilde gittiği kadar kullanmak dahamı mantıklı olur sizce?

Geçici bir sistem olarak kullanıyorum. Yükseltmeye değecek bir durumu varsa yükseltebilirim. Eski bir sistem olduğu için biraz düşündürüyor para harcamaya.
En iyisi bu şekilde gittiği kadar kullanmak dahamı mantıklı olur sizce?
Geçici ise gerek yok gibi duruyor.

Biraz fazla açıklayıcı bir cevap oldu sanki 😄
Yeni sistem toplayacak bütçen yoksa, elindekini değerlendir.

Bu ikisini alsan gene bir nebze Minecraft oynatır ama bunun yanına da ram alabilirsin. 100-150₺ ye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı