CptChivas
Kilopat
İmkan var ise faydalı olacağı kanısındayım.(İmkandan kastım, anakart desteği)dediğinizi yapıp sisteme ssd alacağım ayriyeten ram ile desteklesek nasıl olur sizce
İmkan var ise faydalı olacağı kanısındayım.(İmkandan kastım, anakart desteği)dediğinizi yapıp sisteme ssd alacağım ayriyeten ram ile desteklesek nasıl olur sizce
Elindekiyle yetinmek komik bir durum değil merak etme.
Çinden alışveriş yapabilme şansın var ise Xeon X5472 al, overclock yapma. Alamaz isen 40-50 liralara E8500 satıyorlar.
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Masaüstü Bilgisayar Donanımları Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da
Masaüstü bilgisayar fiyatları, sıfır, ikinci el masaüstü bilgisayar parçaları uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Kullandığın uygulamalar güç isteyen uygulamalar, hız isteyenler değil. Paran kalırsa SSD alırsın.
İmkan var ise faydalı olacağı kanısındayım.(İmkandan kastım, anakart desteği)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.