Pentium Duo - Radeon X1300 sistem Windows 8 ve Windows 10'da kasıyor

A_F_K 2

Decapat
Merhaba eski bilgisayarım var içinde Pentium Duo 2 4 GB RAM ekran kartı olarak da Radeon X1300 / 1500 series var Windows 7 de oyunlar falan hiç kasmıyordu ama destek bittiği için Windows 10 veya 8.1'e geçmek istedim ikisinde de oyunlar 2 FPS'i geçmedi ve masaüstü kasmaya başladı. Bir de Windows 7'de ekran kartını okurken Win 8.1 ve 10 da Microsoft görüntü bağdaştırıcısı diye geçiyor. Sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba eski bilgisayarım var içinde Pentium Duo 2 4 GB RAM ekran kartı olarak da Radeon X1300 / 1500 series var Windows 7 de oyunlar falan hiç kasmıyordu ama destek bittiği için Windows 10 veya 8.1'e geçmek istedim ikisinde de oyunlar 2 FPS'i geçmedi ve masaüstü kasmaya başladı. Bir de Windows 7'de ekran kartını okurken Win 8.1 ve 10 da Microsoft görüntü bağdaştırıcısı diye geçiyor. Sorunu nasıl çözebilirim?

Bildiğim kadarıyla Windows 7 desteği uzatıldı. Ekran kartı driverlarını indirin.

Bildiğim kadarıyla Windows 7 desteği uzatıldı. Ekran kartı driverlarını indirin.

Vallahi hiçbir oyun açmıyor direk hata veriyor artık Win 8 ve 10 da hata vermiyor ama çok kasıyor.

O ekran kartı tarih olmadı mı?

Fakirliğin gözü kör olsun :D kardeşime ancak eski bilgisayarımı verebildim bende i7-3770 750 Ti var.

8.1 kurmanızı öneririm. Sürücü kurmamışsınızdır o yüzden 2 FPS alırsınız.
Windows 8.1 7'den daha hızlı ve daha modern.

En azından ekran kartı var benim 6470M öldü hocam :D.

8.1 masaüstü çok kasıyor ve çok kullanışsız hele o başlat kısmı ama kasmayacaksa yüklerimde sürücüsü nereden indireceğiz beli, değil çok eski.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı