Pentium E5200 bilgisayar geliştirme

Pentium E5200
ATI HD 3450 512 MB
2 GB DDR2 800 MHz

Fortnite, Apex Legends ve PUBG düşük ayarlarda da olsa 50 60 FPS çalıstıracak bir sistem lazım. 2.el veya sıfır parçalar fark etmez, tek sorum DDR3 RAM geçmem gerekir mi yoksa DDR2 bunu yapabilir miyim? İşlemci anakart değiştirmem lazım mı ve lazımsa maximum 600 TL'ye sistemi gelistirmem lazım. Ayrica orta ayarlarda CSGO ve LOL'de video çekebilecek bir PC olması lazım. Kasa ve güç kaynağı eskide olsa var. Harddiskte var bunların dışında almam gereken parçaları yazar mısınız?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el DDR3 bir sistem toplamanı tavsiye ederim.
Ancak bu sistem bana lol oynatıyor guç kaynağı ve anakartı iyi sadece diyorumki buna ddr3 ram taksam 6gb 2 gb ekran kartı işimi görürmü islemci overclocksuz yeni bir islemci gerekirmi veya 2.el ddr3 önerin varsa link atarmısın veya dedigim gibi bir önerin varsa
 
Mevcut anakartınız ddr2 ise ddr3 ram takamazsınız. Anakartın tam modelini bilsek belki işlemci önerebiliriz. Core 2 quad bir işlemci takılsa video kaydetme işinden emin değilim ama diğer işlemleri yaparsınız. Ama ram kapasitesini artırmanız ve ekran kartını değiştirmeniz lazım. O Kart ile video kaydı imkansız. Apex legends için minimum ekran kartı gtx 660.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı