Pentium E5300 Sistemime Mac OS X'i nasıl kurarım?

Ram'iniz idare edecektir ancak işlemciniz yavaş gözüküyor yine de pek bir sıkıntı olacağını sanmam, Wi-Fi modelinizden bahsetmemişsiniz, Wi-Fi'lerin çoğu uyumsuz oluyor ancak şanslıysanız çalışır, sistem bileşenlerinizi model adıyla google da aratarak uyumlu olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

Ek olarak Lion da yavaş çalışmasının sebebi büyük ihtimalle gerekli kextleri kurmadığınızdandır.

Örn: nVidia GT630 Mavericks desteği var mı?
Gibi..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ram'iniz idare edecektir ancak işlemciniz yavaş gözüküyor yine de pek bir sıkıntı olacağını sanmam, Wi-Fi modelinizden bahsetmemişsiniz, Wi-Fi'lerin çoğu uyumsuz oluyor ancak şanslıysanız çalışır, sistem bileşenlerinizi model adıyla google da aratarak uyumlu olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

Örn: nVidia GT630 Mavericks desteği var mı?
Gibi..
Hocam lion sürümünü yüklediğimde wifi çalışmamıştı onun için sordum her şey çalışırmı diye :confused:

Bileşen modellerini öğrenmek için çeşitli yazılımlar mevcut, Everest, speccy tarzı lütfen herşeyi ilk başta sormak yerine araştırma yapınız.
Hocam kusura bakmayın googlede araştırdım ama hiç bi bilgiye ulaşamadım. Wifi modelimde şu yazıyor:
Realtek RTL8102E/RTL8103E Ailesi PCI-E Fast Ethernet NIC (NDIS 6.20)

Bu wifi modeli uyumlu mu, biliyor musunuz ? o_O

Everest in ultimate edition programında Ağ-Windows ağ ismi altında görünüyormuş bakın, ben google da çok kısa bir arama ile saniyeler içerisinde bunu öğrendim.

Everest in ultimate edition programında Ağ-Windows ağ ismi altında görünüyormuş bakın, ben google da çok kısa bir arama ile saniyeler içerisinde bunu öğrendim.

Hocam dediğiniz yere baktım ama yine ethernet gözüküyor:

ağ.png

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı