Pentium E5500 GT210 darboğaz yapar mı?

Bunu izlemistim ama islemcinin ne oldugunu bilmedigim için şey yapamadim benim islemcide nasıl olur?
Darboğaz yaparmi

Yanlış duymadıysam i5 6600K vardı kullandıkları sistemde. Sizin işlemci darboğaz yapmayabilir çoğu yerde ama işlemci ağırlıklı oyunlarda bir tık yapar diye düşünüyorum.

Yanlış duymadıysam i5 6600K vardı kullandıkları sistemde. Sizin işlemci darboğaz yapmayabilir çoğu yerde ama işlemci ağırlıklı oyunlarda bir tık yapar diye düşünüyorum.
Teşekkürler cevabın icin ben karar verdim almak istiyorum cs valorant acar bence low ayarlarda oynarim diye düşünüyorum bi 40 fps alirmi acaba

Darboğaz yapar hocam. HD 6xxx, HD 7xxx serisi, GT730, R7 240 gibi kartlara bakın. HD 6xxx ve HD7xxx serisi kartlar yazdıklarım arasında bir tık daha güçlü kartlar içeriyor. Yani işlemci değiştirmeniz gerekiyor. Ucuza bulursanız iyi kartları darboğaz olsa bile alın derim, ileride de yeni sistem topladığınızda kısa süreli o kartı kullanırsınız.

Darboğaz yapar hocam. HD 6xxx, HD 7xxx serisi, GT730, R7 240 gibi kartlara bakın. HD 6xxx ve HD7xxx serisi kartlar yazdıklarım arasında bir tık daha güçlü kartlar içeriyor. Yani işlemci değiştirmeniz gerekiyor. Ucuza bulursanız iyi kartları darboğaz olsa bile alın derim, ileride de yeni sistem topladığınızda kısa süreli o kartı kullanırsınız.
Bencede mantikli ileride sistem alirsam takarim cok dusuk bi kart degil diye bikiyorum cok saol tavsiyelerin icin
Hd7870 2gb 256 bit mi daha iyi yoksa
Gt730 2gb mi daha iyi
7870-450tl gt730-430 tl

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı