Mehmet Yıldırım KAYTAN
Hectopat
Daha fazla
Evet arkadaşlar 300W PSU'ya sahip 7 senelik bir bilgisayarım var ve eski PC bileşenleri;
Ve Yeni alıp değiştirmek istediklerim;
Arkadaşlar anakart olarak hangisini seçmeliyim?
Ve bu yeni sistemi eski bilgisayarıma monta edersem bilgisayarın yükü kaldırmama ihtimali var mıdır?
Yeni sistemin zarar görmemesi için yeni bir PSU'da getirtmek zorunda mıyım?
Bu sisteme eski ekran kartını takarsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
Kasa, PSU, ekran kartı önerilerinizi de beklerim.
Ek olarak ileriki zamanda kasa alacağım PSU'yu Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze 12V 45A Aktif PFC Güç Kaynağı Fiyatı 260 TL olarak belirledim. Kasa olarak 2x 3.0, 2x 2.0 USB girişli F/P ürünü olan kasalar tercihimdir. Önerilerinizi beklerim.
- Anakart : ECS GT41W' idi sanırsam (o kadarda önemli değil konu için.)
- İşlemci : İntel Pentium E6300 65W
- Ram : 800 MHz hızda çalısıyor fakat bilmiyorum markasını.
- Ekran Kartı : HD 4300-4500
Ve Yeni alıp değiştirmek istediklerim;
- Anakart : Gigabyte GA-AB350M-Gaming 3 AMD Anakart veya Asus Prime B350-plus AMD Anakart
- İşlemci : AMD Ryzen 5 1600 Altı Çekirdekli İşlemci (Wraith Soğutucu Hediyeli)
- Ram : G.Skill Ripjaws V 8GB (1X 8GB) DDR4 3000 MHZ CL15 F4-3000C15S-8GVRB, Fiyat: 310 TL
- SSD : Adata SU800 256GB ASU800SS-256GT-C 560MB-520MB/s 3D NAND Sata3 2.5" SSD Disk - incehesap.com
Arkadaşlar anakart olarak hangisini seçmeliyim?
Ve bu yeni sistemi eski bilgisayarıma monta edersem bilgisayarın yükü kaldırmama ihtimali var mıdır?
Yeni sistemin zarar görmemesi için yeni bir PSU'da getirtmek zorunda mıyım?
Bu sisteme eski ekran kartını takarsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
Kasa, PSU, ekran kartı önerilerinizi de beklerim.
Ek olarak ileriki zamanda kasa alacağım PSU'yu Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze 12V 45A Aktif PFC Güç Kaynağı Fiyatı 260 TL olarak belirledim. Kasa olarak 2x 3.0, 2x 2.0 USB girişli F/P ürünü olan kasalar tercihimdir. Önerilerinizi beklerim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Buyur şöyle bir kasa olabilir;