Pentium E6500'e OC yapılır mı?

Hocam örnek misali attım zaten onu.

BIOS sürümü en günceli zaten. 350 MHz X11 CPU voltajı 1.32 SPD 2.00 ( 798 MHz ) de bilgisayar açılıyor fakat Windows en son adımda mavi ekran veriyor.

BIOS sürümü en günceli zaten. 350 MHz X11 CPU voltajı 1.32 SPD 2.00 ( 798 MHz ) de bilgisayar açılıyor fakat Windows en son adımda mavi ekran veriyor.

350 frekansında işlemcin 3.85 GHZ seviyesine çıkar, bu da ihtiyaç duyulan voltaj değerini arttırır, SPD 2,5 yap voltaj 1.32 kalsın, frekansa da 300 vermeyi dene, durum ilginç ancak deneyip yanılarak gidebileceğin en üst seviyeye git, bu arada oyunda işlemcin kaç dereceleri görüyor en fazla?

Yanlış yazmışım şu an 3.41 GHz değerinde voltaj değerleri Auto Mod'da sistem açılıyor. Gece bayağı oyun oynadım CPU sıcaklığı en fazla 76° C oldu. Voltajı Manuel'e alınca sistem hiçbir şekilde Boot olmuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video daki modu yaparsan grafik düşürmeden Fps arttirabilirisn

Yeni bir bilgisayar satın aldım. Kısaca bahsetmek gerekirse RTX 2060 i7-10750H vs... Artık grafik düşürmek yok. Tam gaz devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…