Onların topladığı sistemden daha iyi benim topladığım.Technopat'ın topladığı APU sistem daha iyi gözüküyor. SSD almayacağım büyük ihtimal.
860K 2 çekirdekli bir işlemci.Onların topladığı sistemden daha iyi benim topladığım.
860K 4 çekirdeklidir.860K 2 çekirdekli bir işlemci.
1800 TL Sistem Tavsiyesi
Şu konunun 3. mesajında ki sisteme bakar mısınız ? Ve ilk yorumda kendi yaptığım sistem var.
Bütçeni 66 tl aşıyor. Ama bu bütçeye alınabilir en iyi sistem. Tabii video çekeceğim diyorsun bütçeyi biraz daha arttırman gerekecek. Ama bu sistem seni üzmez.
Kafan iyi mi ne iki çekirdeği ?860K 2 çekirdekli bir işlemci.
1800 TL Sistem Tavsiyesi
Şu konunun 3. mesajında ki sisteme bakar mısınız ? Ve ilk yorumda kendi yaptığım sistem var.
Hocam alıyorum bu sistemi. Eklemek istediğiniz veya artıracağınız bir şey var mı ? Nvidia'larda özel bir shadowplay programı var, oyun içi video alırken minimum fps kaybı yaşanıyor. Bu R7 370 için özel bir şey var mıdır ? R7'nin önde olduğu fakat fazladan elektrik yediği ortada. Birde anakartın bir üst modeli olsa gerek. Anakart, işlemci, ekran kartı birbirine uyumlu mudur, o işlemci kendi soğutucusuyla en fazla ne kadar overclock'la yükseltilebilir. Birde bu görseli hangi alışveriş sitesinde yaptınız. Bende oradan alayım. Özelden iletişime geçecektim fakat özelden bir şey yazamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.