BurakSancak
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Elektrik Elektronik Mühendisi
Kardeşim öncelikle R7 370'de de AMD Gaming Evolved yazılımı var. Bir Geforce Experience etmez ama iyi kötü götürür. Video çekim kalitesini henüz bilmiyorum. Bilgi sahibi olmadığımdan seni yanlış yönlendirmek de istemiyorum. Eğer Intel tabanlı istersen, bu bütçeye 750 TI ve i3 4160-4170'li sistem de ayarlayabilirim. ShadowPlay gibi bir yazılım AMD tarafında yok diye biliyorum ayriyetten söyleyeyim de. Yanlışım varsa affola.Hocam alıyorum bu sistemi. Eklemek istediğiniz veya artıracağınız bir şey var mı ? Nvidia'larda özel bir shadowplay programı var, oyun içi video alırken minimum fps kaybı yaşanıyor. Bu R7 370 için özel bir şey var mıdır ? R7'nin önde olduğu fakat fazladan elektrik yediği ortada. Birde anakartın bir üst modeli olsa gerek. Anakart, işlemci, ekran kartı birbirine uyumlu mudur, o işlemci kendi soğutucusuyla en fazla ne kadar overclock'la yükseltilebilir. Birde bu görseli hangi alışveriş sitesinde yaptınız. Bende oradan alayım. Özelden iletişime geçecektim fakat özelden bir şey yazamıyorum.
Benim gibi Türkçeye aşırı saygılı olan, sosyal ağlarda bile samimi arkadaşlarıyla konuşurken noktalama işaretlerine dikkat eden adamı Türkçe kurallarına uymamaktan ceza verdiniz. Size söylenecek laf yok.
(Sözüm moderasyona)
Size verdiğim AMD tabanlı sistem WebdenAl üzerinden toplanmıştı. Aşağıdaki sistem de Sinerjiden toplandı.
NOT = Aşağıdaki sistem daha performanslıdır. Ekran Kartını Saymazsak
Eğer dersen ki ben bütçemi 100 TL aşarım, aşağıdaki sistemi al. Hem NVIDIA hem de daha performanslı.