Performans arttıran program önerisi

Bütün programları denemış bir kişi olarak konuşuyorum hiçbir işe yaramıyor sadece perfomansını düşüyor. Millattan kalma bir PC oldugu için denedim ama sonuç 0 gidip paran varsa durumun varsa parçalı yükseltmen ama tabii Windows için ayarlarl oyun içi ayarlar mesela CS:GO'da FPS cfg si vs yapabilirsin.
IObit Game Booster(!)🤣
fps canavarı Pcmı 500 fps attırdı :dd (!)
 
"Abi şu programı kuruyorsun en az 60 fps garanti abi" diye bir program yok. Overclock yapmak istersen işlemci için setFSB ekran kartı için MSI Afterburner öneririm. Ha işlemcini oyunlara göre optimize etmek için QuickCPU kullanabilirsin. İşlemcine yeterli voltaj gitmiyorsa ve bilgisayarın FIVR destekliyorsa daha da fazla voltaj vermeni sağlar. Veya her zaman en yüksek hızda çalışmasını vs. vs. vs. sağlar.
60 hertz olan monitörümü 240 hertz yaptı malum uygulama (!) 🤣
Az önce programı kurdum ve laptopumun altında 5 tane rtx 3090 gördüm! Yanında hediye olarak verilen bu ekran kartları günümün çok güzel olmasını sağladı. Teşekkürler! (!)
 
"Abi şu programı kuruyorsun en az 60 FPS garanti abi" diye bir program yok. Overclock yapmak istersen işlemci için setFSB ekran kartı için MSI Afterburner öneririm. Ha işlemcini oyunlara göre optimize etmek için Quick CPU kullanabilirsin. İşlemcine yeterli voltaj gitmiyorsa ve bilgisayarın FIVR destekliyorsa daha da fazla voltaj vermeni sağlar. Veya her zaman en yüksek hızda çalışmasını vs. vs. vs. sağlar.

Az önce programı kurdum ve laptopumun altında 5 tane RTX 3090 gördüm! Yanında hediye olarak verilen bu ekran kartları günümün çok güzel olmasını sağladı. Teşekkürler! (!)

Game Booster kulanabilir (!) Oyunlarda 500 FPS PC ucuyor ucuyor.
 
Dostum öyle bir şey yok. Oyunun çözünürlüğünü ve grafik ayarlarını düşür. Başka yapabileceğin bir şey yok. Öyle program indireyim 40 FPS aldığım oyundan 60 FPS alayım diye bir şey yok. FPS arttırmanın tek yolu donanım yükseltmesi ve overclock.
 
Yani, eh. Öyle bir program yok ama düşük sistemler için Linux işletim sistemini kurabilirsin Windows yerine. Lubuntu mesela. Letgo'dan 50 liraya aldığım ölü bir bilgisayarımı ayağa kaldırmıştı, Minecraft falan oynuyordum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı