Performans düşüşü sonrası temiz kurulum nasıl yapılır?

Elwaysed

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir antivirüs programından dolayı bilgisayarda gözle görüşür bir performans düşüşü oldu bununla alakalı birkaç konum var ama şu anki konum ekran kartını temiz kurulum ile kurmak. DDU diye bir uygulama varmış buna illa gerek var mı yoksa direkt manuel olarak NVIDIA sitesinden indirip temiz kurulum ile de kursam olur mu?

Ekran kartı RTX 4070.

Arkadaşlar bir antivirüs programından dolayı bilgisayarda gözle görüşür bir performans düşüşü oldu bununla alakalı birkaç konum var ama şu anki konum ekran kartını temiz kurulum ile kurmak. DDU diye bir uygulama varmış buna illa gerek var mı yoksa direkt manuel olarak NVIDIA sitesinden indirip temiz kurulum ile de kursam olur mu?

Ekran kartı RTX 4070.

DDU ile silsen daha temiz olur

Tamamdır teşekkür ederim

Yeni formatlı alette neden DDU kullanma gereği duyduğunu anlamadım.
Yaklaşık 1 ay önce format attım ve kaspersky uygulamasını tekrardan indirdim. Kaspersky'ı önceden silmemin nedeni performans düşüşü ve oyunlarda droplara neden olmasıydı yani görüşüm buydu ama belki farklı sebebi vardır dedim ve yeni ssd aldıktan sonra formatlayıp tekrardan kaspersky indirdim. Bir kaç gün geçti aynı sorunlar tekrar oldu bu yüzden kaspersky'ı tekrar silip driver kurdum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı