Elektronik Performax Xotran RGB Mouse 99 TL

Ürün elime ulaştı plastik kalitesi pek iyi değil özellikle scroll tekerleği aşırı dandik geldi bana ışık efektleri kötü düzenli modda sabit renkte kullanmak daha mantıklı ve biraz ağır bir mouse fiyatına göre sensörü iyi geri kalan özellikleri düşük orta kalite yedek olarak almıştım zaten arada kullanırım.

Dosya Ekleri

• IMG_20230404_135323.jpg
    IMG_20230404_135323.jpg
    90,1 KB · Görüntüleme: 214
Ürün elime ulaştı plastik kalitesi pek iyi değil özellikle scroll tekerleği aşırı dandik geldi bana ışık efektleri kötü düzenli modda sabit renkte kullanmak daha mantıklı ve biraz ağır bir mouse fiyatına göre sensörü iyi geri kalan özellikleri düşük orta kalite yedek olarak almıştım zaten arada kullanırım.
@BirForumcuKişi 100 TL'ye olabilecek en iyi plastik kalitesi olabilir. Scroll tekerliği beni de düşündürttü ama böyle bir mouse'de yazılım avantajı çok iyi. Yazılım üzerinden renk efektlerini, makroyu dpı seçeneklerini ayarlayabiliyorsunuz. Bu fiyata %100 alınır.

@BirForumcuKişi 100 TL'ye olabilecek en iyi plastik kalitesi olabilir. Scroll tekerliği beni de düşündürttü ama böyle bir Mouse'de yazılım avantajı çok iyi. Yazılım üzerinden renk efektlerini, makroyu DPI seçeneklerini ayarlayabiliyorsunuz. Bu fiyata %100 alınır.

Fiyatına göre iyi denilebilir özellik olarak ama ne kadar ömrü olur bakacağız bu arada makro ve tuş atama güzel olsa da renk efektleri rezalet.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı