Alabilirsin o zaman.Çok oyun oynayan biri değilim, zamanında bit pazarından aldığım mouse var onu kullanıyorum. Bana daha iyi gelecektir bu mouse, alıyorum.
Alabilirsin o zaman.Çok oyun oynayan biri değilim, zamanında bit pazarından aldığım mouse var onu kullanıyorum. Bana daha iyi gelecektir bu mouse, alıyorum.
@BirForumcuKişi 100 TL'ye olabilecek en iyi plastik kalitesi olabilir. Scroll tekerliği beni de düşündürttü ama böyle bir mouse'de yazılım avantajı çok iyi. Yazılım üzerinden renk efektlerini, makroyu dpı seçeneklerini ayarlayabiliyorsunuz. Bu fiyata %100 alınır.Ürün elime ulaştı plastik kalitesi pek iyi değil özellikle scroll tekerleği aşırı dandik geldi bana ışık efektleri kötü düzenli modda sabit renkte kullanmak daha mantıklı ve biraz ağır bir mouse fiyatına göre sensörü iyi geri kalan özellikleri düşük orta kalite yedek olarak almıştım zaten arada kullanırım.
@BirForumcuKişi 100 TL'ye olabilecek en iyi plastik kalitesi olabilir. Scroll tekerliği beni de düşündürttü ama böyle bir Mouse'de yazılım avantajı çok iyi. Yazılım üzerinden renk efektlerini, makroyu DPI seçeneklerini ayarlayabiliyorsunuz. Bu fiyata %100 alınır.
Nasıl renk efektleri bekliyordunuz ki?Fiyatına göre iyi denilebilir özellik olarak ama ne kadar ömrü olur bakacağız bu arada makro ve tuş atama güzel olsa da renk efektleri rezalet.
Nasıl renk efektleri bekliyordunuz ki?
Evet ona katılıyorumBiraz daha akıcı olabilirdi bildiğin kasıyor efektler![]()
Hocam ağırlığı hakkında bilgi verebilir misiniz ?Satın aldım, teşekkür ederim. Sonraki en iyi fiyat 160 TL.
3327 sensör varmış. 99 TL'ye bedava diyebiliriz.
![]()
Performax Gamıng Xotran 8 Tuş Rgb Mouse
Performax Gamıng Xotran 8 Tuş Rgb Mouse gencergaming sitesinde satışta! Daha fazla Oyuncu Mouse çeşitleri Gencergaming sayfasında!www.gencergaming.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.