Perşembe günü dayak yiyeceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam 'yavşamak' nereden çıktı? Ben kızın sevgilisi olduğunu bilmiyordum. Bilseydim aklımın ucundan bile geçmezdi böyle bir şey.

Kardeşim yok mu şöyle 2 3 tane yakın kardeş dediğin dostun beraber gidersiniz ikna etmeye çalışırsınız. Olmaz ise beraber yer geçersiniz hem şiddet 3'e bölünür iyi olur. Daha önce böyle bir durum da kaldım ben çocuğa ulaşıp mevzuyu çözmüştüm. En kötü sansar salvo - bombalar hedef bulur ile oraya git Sagopa Kajmer - hüsrana komşuyumla dön. Dayak yemektende bu kadar korkma 4 5 sene önce seni de onu da anneler yıkıyordu hiçbir şey olmaz. Ayrıca nerede yaşıyorsun söylemek istersen.

Ankara.

Yavşama?

Adam belki yediği dayağın sebebini bile bilmiyor, belki kızın ondan hoşlandığını bile. Şu anlattığın şeye bak bir önce de sonra akıl ver sen. Mazlum olduğu için çökmüşsünüz çocuğa resmen ayrıca kendinden yaş ve güç olarak küçük olan birini o denli döven abi dediğine de helal olsun, büyük delikanlıymış.

Boş yapıyorsun yapma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…