Necron Lord
Decipat
Ha şunu dinle günde 2 defa.
Not funny.
Hocam 'yavşamak' nereden çıktı? Ben kızın sevgilisi olduğunu bilmiyordum. Bilseydim aklımın ucundan bile geçmezdi böyle bir şey.7. sınıftayken hoşlandığım kızın hoşlandığı birisini dövdürmüştüm. Amacım aslında dövdürmek değildi, sadece korkutmasını söylemiştim. Ateri salonundan tanıdığım bir abimdi. Okul çıkışında çocuğu yakaladı, kafasını araba camının içine soktu. Ağzı burnu kan içinde kalmıştı. Burnunu kırdı sanırım. Çocuğu ben de dövebilirdim, güçlü bir çocuk değildi ama şikayet edilmek istemiyordum ve konunun gizli kalmasını istiyordum. Birkaç gün okula gelmedi o çocuk rapor almıştı sanırım. Ondan sonra da pek kimseyle konuşmadı dönem boyunca.
Sana tavsiyem milletin hoşlandığı kızlara yavşama, yavşarsan olacaklar hoşuna gitmeyebilir. Kapıda güvenlik oluyor okulların onlara güvenme seni evine kadar takip edip sokak arasında sıkıştırırlar. Ciddi ciddi dayak yiyeceğini düşünüyorsan sakın gitme. Ben dayak yemekten korkmadığım için giderdim ama gidip de dayak yemeni istemem.
Bir de evli kadınlara yavşama, şu an yavşamıyor olabilirsin ama büyüdüğünde aklından geçebilir.
Olayı nasıl anlatacağım hiçbir fikrim yok ama başlıyorum. Bu sene lise 1'e geçtim. Biraz da içime kapanık bir insanım hiç arkadaşım yok. Bütün sınıf üyeleri WhatsApp gruplarında kaynaşmış, fakat dediğim gibi ben çekingen bir insanım ve normal olarak da beni gruplara dahil etmediler.
Neyse ilk defa perşembe günü okula gittim tabii herkes birbirini tanıdığı için sohbet ediyordu. Ben kimseyi tanımıyordum bu sebepten ötürü en arka sıraya geçtim. O sırada kapıyı gözlüyordum kimler var diye. Sonra bir kız girdi sınıftan içeri çok hoşlandım. Gidip, konuşmaya cesaret edemedim tabii. Ben de Instagram hesabını buldum oradan tanışacaktım. Tabii amacım aslında sevgili olmaktı. Sonra burayı anlatmak istemiyorum bir şekilde kızla sevgili olmak istediğim anlaşıldı.
Kız bir daha bana asla yazmadı haklı olarak. Bir de kızın sevgilisi varmış. Şimdi sevgilisini tarif etmek gerekirse benim yaşlarımda 5 kişiyi art arda dizersek adam tek yumruğu ile 'Carbon' atar bize. Her neyse sanırım WhatsApp gruplarında ismim dönüyor ve perşembe günü dayak yiyeceğim. Fakat problem tek kişiden dayak yemek değil.
Çocuk okulun en popüler çocuğuymuş. Yani kısacası minimum 20 kişiden dayak yiyeceğim. En azından ortalıkla böyle söylentiler var. Hocam ben ne yapacağım? Lütfen yardım edin. Bir de bu sene alan seçecekmişiz seçtiğimiz zaman farklı sınıflara gider miyiz? Bunu merak ediyorum. Arkadaşlar biraz karmaşık gelmiş olabilir ama kısacası dayak yiyeceğim.
Bir de şöyle bir problem daha var, ben kıza hiçbir kötü laf konuşmadım ama buna rağmen dayak yiyeceğim. Sanırım sevgilisi şu kafada 'kimse benim sevgilimle konuşamaz' çok çaresizim yardım edin.
Dipnot: Kızın sevgilisi olduğunu bilseydim asla yazmadım.
Dipnot 2: Kavgadan hiç anlamam, hoşlanmam.
Dipnot 3: Sanırım sınıfta adım çıktı ne yapmam gerek? ( Eski sınıf arkadaşım reklamın iyisi kötüsü olmaz diyor.)
Ankara.Kardeşim yok mu şöyle 2 3 tane yakın kardeş dediğin dostun beraber gidersiniz ikna etmeye çalışırsınız. Olmaz ise beraber yer geçersiniz hem şiddet 3'e bölünür iyi olur. Daha önce böyle bir durum da kaldım ben çocuğa ulaşıp mevzuyu çözmüştüm. En kötü sansar salvo - bombalar hedef bulur ile oraya git Sagopa Kajmer - hüsrana komşuyumla dön. Dayak yemektende bu kadar korkma 4 5 sene önce seni de onu da anneler yıkıyordu hiçbir şey olmaz. Ayrıca nerede yaşıyorsun söylemek istersen.
Yavşama?7. sınıftayken hoşlandığım kızın hoşlandığı birisini dövdürmüştüm. Amacım aslında dövdürmek değildi, sadece korkutmasını söylemiştim. Ateri salonundan tanıdığım bir abimdi. Okul çıkışında çocuğu yakaladı, kafasını araba camının içine soktu. Ağzı burnu kan içinde kalmıştı. Burnunu kırdı sanırım. Çocuğu ben de dövebilirdim, güçlü bir çocuk değildi ama şikayet edilmek istemiyordum ve konunun gizli kalmasını istiyordum. Birkaç gün okula gelmedi o çocuk rapor almıştı sanırım. Ondan sonra da pek kimseyle konuşmadı dönem boyunca.
Sana tavsiyem milletin hoşlandığı kızlara yavşama, yavşarsan olacaklar hoşuna gitmeyebilir. Kapıda güvenlik oluyor okulların onlara güvenme seni evine kadar takip edip sokak arasında sıkıştırırlar. Ciddi ciddi dayak yiyeceğini düşünüyorsan sakın gitme. Ben dayak yemekten korkmadığım için giderdim ama gidip de dayak yemeni istemem.
Bir de evli kadınlara yavşama, şu an yavşamıyor olabilirsin ama büyüdüğünde aklından geçebilir.
Bırak onu. Boş yapıyor.Hocam 'yavşamak' nereden çıktı? Ben kızın sevgilisi olduğunu bilmiyordum. Bilseydim aklımın ucundan bile geçmezdi böyle bir şey.
7. sınıftayken hoşlandığım kızın hoşlandığı birisini dövdürmüştüm. Amacım aslında dövdürmek değildi, sadece korkutmasını söylemiştim. Ateri salonundan tanıdığım bir abimdi. Okul çıkışında çocuğu yakaladı, kafasını araba camının içine soktu. Ağzı burnu kan içinde kalmıştı. Burnunu kırdı sanırım. Çocuğu ben de dövebilirdim, güçlü bir çocuk değildi ama şikayet edilmek istemiyordum ve konunun gizli kalmasını istiyordum. Birkaç gün okula gelmedi o çocuk rapor almıştı sanırım. Ondan sonra da pek kimseyle konuşmadı dönem boyunca.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.