Çözüldü Persona 3 save nasıl alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bittiyes

Femtopat
Daha fazla  
Persona 3'ü Game Pass'te nasıl kaydedeceğim? ESC tuşuna basınca bile hiçbir şey olmuyor acaba autosave var mı? Malum eski oyun, bilen varsa sevinirim.

Çözüm
Belirli mekanlarda save noktaları var. İwatodai yurdunun içinde hemen kapının yanındaki masa ile etkileşime geçip save alabilirsiniz. Tartarus’da isen merdivenin yanında save noktası bulunuyor yine. PC’deki portable versiyonu oynamadım ama çok büyük ihtimalle autosave yok.

IMG_6464.jpeg

IMG_6465.jpeg

Aklınıza takılan başka şeyler olursa etiketleyebilirsiniz hocam yardım ederim, PS2 Vanilla Persona 3 ve 4’e hayatımın çok büyük bir kısmını maalesef harcayan biri olarak zevk duyarım.
Belirli mekanlarda save noktaları var. İwatodai yurdunun içinde hemen kapının yanındaki masa ile etkileşime geçip save alabilirsiniz. Tartarus’da isen merdivenin yanında save noktası bulunuyor yine. PC’deki portable versiyonu oynamadım ama çok büyük ihtimalle autosave yok.

IMG_6464.jpeg

IMG_6465.jpeg

Aklınıza takılan başka şeyler olursa etiketleyebilirsiniz hocam yardım ederim, PS2 Vanilla Persona 3 ve 4’e hayatımın çok büyük bir kısmını maalesef harcayan biri olarak zevk duyarım.

Çözüm
Belirli mekanlarda save noktaları var. İwatodai yurdunun içinde hemen kapının yanındaki masa ile etkileşime geçip save alabilirsiniz. Tartarus'da isen merdivenin yanında save noktası bulunuyor yine. PC'deki portable versiyonu oynamadım ama çok büyük ihtimalle autosave yok.

Aklınıza takılan başka şeyler olursa etiketleyebilirsiniz hocam yardım ederim, PS2 vanilla Persona 3 ve 4'e hayatımın çok büyük bir kısmını maalesef harcayan biri olarak zevk duyarım.

Teşekkürler, evet Auto save yok sanırım 30 dakika oynadım kaydetmemiş maalesef:)

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı