PES 13 hakkındaki görüşler

Makaleler
113
Yer
Bucak-Burdur
Daha fazla  
Meslek
Online İngilizce Öğretmeni
Merhaba arkadaşlar.
PES 13'ün demo versiyonu bu gün itibari ile internet'te indirilebilir hale getirildi. Peki oyunu oynayanlar oyunda ne gibi değişiklikler gördünüz.

Kendim ile başlayayım. Açıkçası pek bir fark göremedim. Ancak kalecilerin frikiklerde vede 1 e 1 pozisyonlarda biraz daha geliştirdiklerini söyleyebilirim. Bir de çalımlama olayı. Rakip takım birinden topu kurtarmak için artık sadece sağa sola gitmiyor. Topun üstüne basıp yana çekiyor, Dönüş hareketini gerçekleştiriyor, 1 kere gördüm bunu tahminim sürekli yapıcaklar Gökkuşağı hareketini yaparak çalımlıyor. Frikikler de daha korkusuz bir sistem var. Yani kaleyi her açıdan deniyorlar.

Bunların dışında Bir Tuşa Basın menüsüne resim koymuşlar Ronaldo nun gayet güzel, Ana Menü stili vede Maça Başla menüsü stili değiştirilmiş hoş bir dizayn.

Neyse benim gördüklerim ve düşüncelerim bunlar sizlerinde düşüncelerinizi bekliyorum.

Pas yardımından kaynaklanıyor o sorun, pas yardımı PES 13'te olmayacak bu da iyiye işaret herkes kendi pasını kendi ayarlayacak bu şutlarda da geçerli.

Olmayacak mı ? :D Güldürdün dostum oyunda pas yardımı var. Derecesini de kendin ayarlıyorsun. :)

Olmayacak mı ? :D Güldürdün dostum oyunda pas yardımı var. Derecesini de kendin ayarlıyorsun. :)

Ben oynamadığım için bilmiyorum. Daha öyle diyorlardı 'tamamen pas ve şutlar size ait olucak' diye. Nedir bu insanlarda kendini yükseltme isteği anlamadım ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben oynamadığım için bilmiyorum daha öyle diyorlardı 'tamamen pas ve şutlar size ait olucak' diye nedir bu insanlarda kendini yükseltme isteği anlamadım ;)

O istekten herkeste var merak etme. ;) Tamamen pas ve şutların bize ait olması konusunda da pas yardımını ayarlamayı ele almışlar. Yani istersen bırak pası bilgisayar versin istersen sen. :)

Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı